Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Sháníte nemovitost? Žádný problém!

    11.5.2011, Radka Kapuciánová

    Potřebujete pronájem bytu nebo si chcete koupit vlastní nemovitost? Sníte o velkém domě se zahradou a bazénem daleko za městem nebo jen potřebujete malý byt v centru města? Potřebujete poradit s výběrem? Nemusíte být na to sami, můžete se obrátit na některého z odborníků v oboru, kteří mají silnou orientaci na zákazníka, tudíž každý požadavek od každého z klientů vyřizují individuálně dle požadavků klienta.

    V dnešní moderní době už se zájemci o prodej bytu i kupující klienti z drtivé většiny spoléhají na realitní kanceláře, které zajišťují větší záruku a pohodlí bez zbytečných nervů než když si člověk sám hledá klienta, kterému by mohl prodat, pronajmout či nabídnout svou nemovitost. Ruku na srdce – kdo z nás by bez jakýchkoliv pochybností svěřil svůj byt cizímu člověku?

    Společnost RE/MAX je jednou z několika firem na trhu, které nabízí dlouholetou tradici. Dnes již kanceláře nabízející reality najdete všude po světě – v Karibiku, Mexiku, Spojených Státech, Kanadě, Lotyšsku, Litvě, Estonsku, Izraeli, Číně a dalších zemích na všech kontinentech.

    Na internetu se můžete podívat do sdílené databáze nemovitostí po celém světě, a tak se můžete podívat na nabídky nejen v Čechách, ale i v celé Evropě a Americe. Klidně si tak můžete pronajmout či koupit třeba i nějakou pěknou vilku u moře.

    Obrátit se na makléře můžete i v případě, že potřebujete kancelářské prostory pro svou firmu. Makléři vám budou k dispozici i v případě, že uvažujete, že si nemovitost chcete postavit sami, ale zatím nemáte pozemky, kde byste si mohli vybudovat svůj nový domov.

    Pokud ovšem máte zcela opačný požadavek, a to prodat svou nemovitost, i tak můžete nechat všechny záležitosti k vyřízení spolehlivým realitním makléřům.

    Pokud cítíte, že už jste si dostatečně užili bezstarostného mladického života a nyní se chcete usadit, pokud přemýšlíte o koupi vlastní nemovitosti, máte na výběr ze široké škály bytů i domů různých typů, velikostí a v různých lokalitách. Především od toho se pak rozvíjí celková cena nemovitosti. Asi jen málokdo však bude mít dostatek peněz na celý byt či dům najednou, a tak jistě uvítá možnost využití zprostředkování hypotéky přímo od realitní kanceláře. Bez zbytečných starostí…

    Přečtěte si také: