Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kam s poštou o prázdninách? PObox24 – nový rozměr přijímání pošty!

    2.5.2011, Veronika Vycpálková

    (PR) Možná právě konkrétně vy máte špatnou zkušenost s Českou poštou, ačkoli jste od ní nechtěli víc, než aby vám doručila psaní, či titěrný balík. Výpovědi naštvaných adresátů a odesílatelů mluví za vše. Na Českou poštu nemusí být vždy spolehnutí. Bohužel zákon schválnosti funguje, a tak když skutečně o něco jde, vše se pokazí. Dneska ale už máme jiné možnosti, než čekat na listonoše, jestli se právě dnes rozhodne vyjít schody a doručit poštu.

    Jistě, to je nadsázka, ale je příjemné mít jistotu, že ať už jde o „bezvýznamná“ psaní, nebo cenné předměty, vše dorazí do místa určení anebo to na vás někde v bezpečí počká. Dnešní doba nabízí mnoho alternativ téměř ke všemu. Proto si také můžete pořídit poštovní schránku, kam můžete bezpečně přesměrovat své zásilky. To jak v případě, že často měníte adresu a vše chcete mít pod kontrolou, tak také v případě, že nevíte kam s poštou o prázdninách, nebo chystáte-li se studovat do Austrálie, Anglie anebo USA. Není problém přeposlat došlou poštu jinam. Ať už na území České republiky, nebo do zahraničí.

    Vyzkoušejte osvědčený produkt – poštovní schránka TRANSFER

    Poštovní schránka TRANSFER vám nabízí zaslání zásilky na vybranou adresu v České republice i v zahraničí. Přijímá obyčejné, kurýrní i doporučené zásilky a balíky do 5 kilogramů, tak nemusíte mít obavu, že se něco zatoulá. Můžete odmítnout zasílání nevyžádané pošty, letáků či reklam. Adresu, na kterou si zaktivujete zasílání pošty, můžete kdykoli bez problémů změnit. Schránka TRASNFER vám bude zaktivována okamžitě po jejím zaplacení a můžete se dočkat zvýhodněné ceny při objednání na 6 anebo 12 měsíců.

    Jak si poštovní schránku TRANSFER zařídit?

    Je to velmi snadné. Vyplníte objednávkový formulář a poté vyčkáte na aktivaci poštovní schránky. Na příslušné pobočce České pošty zažádáte o změnu místa dosílky. Svou poštu přesměrujete na adresu recepce společnosti PObox24, kterou také můžete použít jako svou korespondenční adresu. O přijetí nové zásilky budete vždy informování emailem a nejpozději do týdne po jejím obdržení odešleme poštu na vámi zvolenou adresu.

    Další možností je poštovní schránka BASIC

    Ta se liší v několika bodech.  Poštovní zásilky přijme a uchová do doby, než si ji vyzvednete osobně. Je to vhodné zejména v případě krátkodobých studijních či pracovních pobytů v zahraniční, které se pohybují zhruba od 3 týdnů do 3 měsíců. Za příplatek vám vaši poštu naskenují a zašlou na váš email, popřípadě vám kurýr důležitou zásilku může doručit.

    Přečtěte si také: