Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dětské hřiště Jungle Gym se postará nejen o zábavu, ale i bezpečnost vašich dětí

    2.4.2011, Tereza Menclová

    S dětmi jsou nejen radosti, ale i starosti. Každý rodič si potřebuje čas od času od své malé ratolesti odpočinout, aniž by se musel obávat, že se něco přihodí. Ideální způsob, jak zkrátit dlouhé chvíle vašim potomkům, nabízejí dětská hřiště od evropské firmy Jungle Gym.

    Herní sestavy a jednotlivé hračky jsou bezpečné, jednoduché na montáž a umožňují dítěti ničím nerušené hraní v domácím prostředí. Především bezpečnost je jedním z hlavních cílů při výrobě hracích soustav, všechny komponenty odpovídají příslušné normě a mají certifikát „TÜV bauart geprüft“.

    Nemusíte se obávat ani samotné montáže, kterou vám usnadní přiložený step-by-step návod. V něm jsou jednotlivé kroky přehledně popsány. Montážní set tvoří vedle návodu také vrtáky, pevné součástky, spojovací materiál a další nezbytné prvky. Dřevěné dětské hřiště tak může zákazník sestavit sám na své zahradě či dvoře. Součástí každé stavebnice jsou také různé zábavné doplňky, kryt na pískoviště a pohlednice pro pozvání přátel.

    Téměř všechna hřiště sestávají z nejméně jedné skluzavky, pískoviště krytého proti kočkám a z dalších komponent, jako jsou třeba houpačky, šplhací zeď, lano či opičí dráha. Je také možné postavenou soupravu upravit a rozšířit dokoupením dalších prvků.

    Skluzavky Jungle Gym jsou z plastového materiálu odolného proti mechanickému namáhání a UV záření. Vyrábí se ve čtyřech různých barvách a společně s houpačkou, která patří mezi nejoblíbenější hrací komponenty, zvyšují atraktivitu vašeho hřiště. Pískoviště je pak přímo vestavěno ve spodní části hrací věže, čímž zajišťuje její stabilitu. Existuje rovněž řada přídavných modulů, pomocí nichž můžete celou sestavu vylepšit. Velký zájem bývá o již zmíněné houpačky, dále o šplhací stěny s horolezeckými úchyty, provazové žebříky a počítadla.

    Společnost Jungle Gym má tedy mnoho předností. Vyrábí dřevěná hřiště, která se snadno montují, jsou bezpečná a jejich cena je přijatelná. Zahrada se tak stane ideálním útočištěm pro vaše děti.

    Přečtěte si také: