Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nedostali jste se na vysokou školu? Nevadí, pomaturitní studium vás připraví na příští rok!

    2.3.2011, Dagmar Čechová

    (PR) Nabídky kurzů přípravných, jazykových, pomaturitních se na nás hrnou ze všech stran. Na trhu je opravdu široké množství firem se zajímavou nabídkou. Lákavé a hlavně kvalitní kurzy vám však jednoznačně zaručí vzdělávací centrum AZ Smart.

    Centrum AZ Smart působí na poli vzdělávání již třináctým rokem a nabízí opravdu široké spektrum kurzů pro všechny věkové skupiny. Působí v Praze, Brně a Ostravě. Nabízejí intenzivní denní nebo sobotní kurzy. Na vás už je jen si vybrat.

    Největší skupinou jsou tzv. přípravné kurzy na vysokou školu. V nabídce je obsažena valná většina fakult vysokých škol – především ty obtížnější, ale stále oblíbené. Mezi ně například patří právnické, lékařské nebo filozofické obory. Můžete si vybrat, zda studium absolvujete jako nultý ročník – celotýdenní intenzívní kurzy. AZ Smart dokonce nabízí i možnost ubytování pro studenty v Praze! Takto bude vaše příprava na vysokou školu mnohem jednodušší.

    K další nabídce patří pomaturitní studium, které většinou probíhá formou dvousemestrální výuky jako na vysoké škole. Velmi oblíbené je dnes studium psychologie, jehož pomaturitní studium v nabídce najdete také. Lektoři kurzů jsou především učitelé a další odborníci působící na dalších místních školách, o to více si budete připadat jako student vysoké školy.

    Kromě výše zmíněných můžete do AZ Smart docházet i na jazykové kurzy. Ve skupinách s nízkým počtem ostatních studentů můžete po dobu deseti týdnů (jeden semestr) navštěvovat dvě až tři výukové hodiny týdně. Nabídka jazyků není široká, v jejich úrovních si ale najde tu svou skupinu opravdu každý. Například kurzy angličtiny připraví od začátečníků – i těch věčných neboli falešných -  až po středně pokročilé. I zájemci o první certifikát (FCE) zde mají svůj přípravný kurz.

    Vzdělávací centrum AZ Smart má se svými studenty velice dobré úspěchy na všech českých školách. A to je ta nejlepší reference jakou mohou dostat.

    Přečtěte si také: