Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Procestujte celou Evropu - levně a bez omezení!

    24.5.2014, Tomáš Skála

    Léto se pomaličku blíží a tak přichází čas plánovat dovolenou. Ti co se chtějí jen odpočívat, ležet na pláži, obědy a večeře mít zajištěné volí spíše zájezd od cestovní kanceláře. V nabídkách lastminute se dají občas najít zajímavé kousky. Existuje však stále více lidí a tento počet v České republice neustále roste, kteří chtějí mít dovolenou po svém bez cestovních kanceláří.

    Cestování bez cestovní kanceláře má své výhody

    Když cestujete bez cestovní kanceláře, můžete si naplánovat termín a odjezd úplně sami. Nikdo vám nebude dělat problémy, když budete chtít dovolenou o dva dny prodloužit anebo kvůli špatnému počasí naopak zkrátit. Často taková dovolená vyjde ve výsledku levněji, neplatíte totiž provizi cestovní kanceláři za zprostředkování. Vyžaduje to však poměrně náročnou přípravu – před samotným dojezdem musíte najít vhodné ubytování, spojení, nezapomenout se pojistit atp. Řešením jak z toho ven může být právě půjčení karavanu.

    Nemusíte řešit dlouho dopředu ubytování, přesně dodržet termín nástupu v ubytování, termín návratu. Budete svými pány a nebudete muset stále něco plánovat. Tomu říkám opravdový relax!

    Půjčit si karavan není vůbec složité

    Možná si teď říkáte: „Mít vlastní karavan by bylo fajn, jenže co když se mi to nebude zdát a kolik to vlastně stojí.“. Taková otázka je úplně na místě, člověk si někdy myslí, že by mu něco vyhovovalo, ale ve výsledku zjistí, že mu to nevyhovuje a naopak. Z tohoto důvodů existují společnosti, které Vám karavan půjčí. Můžete si tak vyzkoušet, zda vám taková zkušenost bude vlastní. Například společnost www.hykro.cz půjčuje karavany již celou řadu let. Dokonce nabízí i možný odkud již použitého karavanu, takže když se vám karavan bude líbit, můžete si ho za příjemnou cenu odkoupit.

    Cena vypůjčení se vždy bude odvíjet od půjčeného modelu. Na trhu existují modely pro různý počet osob, různé kvality a stáří. Při kalkulaci nezapomínejte na to, že si sebou vezete vlastně bydlení resp. hotel, takže ač se vám cena může zdát na první pohled vyšší není to rozhodně více než kolik byste zaplatili v nějakém hotelu a k tomu všemu budete svými pány u nikdy se nebudete muset omezovat, zastavíte si kde potřebujete a procestujete kouty, kam byste se normálně ani nedostali.

     

    Přečtěte si také: