Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zabavte se na netu s dobrou hrou

    9.4.2014, Alice Jendelová

    Odreagování od práce je důležité. A baví-li vás hry, není nic jednoduššího, než si zahrát nějakou přímo na počítači.

    Samozřejmě je mnoho her, které si můžete stáhnout přímo do počítače, ale dneska se zaměříme spíše na online hry. Jejich výhoda je ta, že nemusíte nic stahovat. Tím vám tedy zbytečně nezabírají paměť v počítači, ale přesto si vás většina z nich bude pamatovat a i když hru vypnete, můžete pak navázat ve stejném levelu, kde jste skončili. A stahování a instalace zabere nějaký čas, kdežto online hrajete hned.

    Další výhodou je samozřejmě výběr her. Když si stáhnete hru do počítače a za chvíli vás přestane bavit, musíte ji odinstalovávat a složitě hledat nějakou jinou. Když vybíráte online hry,  máte velký výběr a libovolně hry střídáte. Jediné co potřebujete je samozřejmě přístup k internetu.

    Hry nejsou jen pro muže

    Myslíte, že hry jsou výsadou hlavně mužů? Omyl. Existuje tolik her pro ženy a vývojářská studia se na ně hodně zaměřují. Například studium Goodgame nabízí tolik možností.  Stačí si vybrat co upřednostňujete. Baví vás strategické hry? Chcete se uvolnit u hry o vaření  nebo módě? Najděte si, co je pro vás relaxací a odreagováním od hektických každodenních povinností. Co třeba si zajít na virtuální disco?

    Zabavte děti

    A potřebujete-li zabavit děti, není tu nic jednoduššího. Hraním her si rozvíjí svou fantazii, povědomí o světě a učí se nejen práci s počítačem, bez které se v budoucnosti neobejdou, ale při vhodné hře i získávají vědomosti.

    Pro ty nejmenší Goodgame nabízí omalovánky, které pak můžete dětem i vytisknout. Děti budou rádi, že s nimi trávíte čas hraním a navíc je naučíte barvy a rozvíjí své motorické schopnosti tím, že myší samy volí barvy a vybarvují.

    Starší holky najdou zábavu v hrách s panenkami Monster High, které mohou líčit, oblékat, dělat jim manikúru a nebo i prožívat první polibky, o kterých se nikdo nesmí dozvědět. 

    Kluky zase budou bavit 3D lego hry, ve kterých mohou závodit na autodráze, stát se policistou, členem pobřežní hlídky nebo hrdinou. A i tady si přijdou na své holky, v nabídce naleznou i hry lego Friends, které skýtají zábavu pro každého.

    Odpočinek a odreagování je důležité. Nepřepínejte sebe ani své děti a dopřejte si trochu zábavy.

     

    Přečtěte si také: