Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dovolená se zážitky

    21.1.2014, Radka Kapuciánová

    Nudí vás dovolené proflákané pouze na pláži? Pak zvolte poznávací zájezd, kde se zaručeně nudit nebudete.

    Kam v létě na dovolenou?

    Je sice teprve chvíli po Vánocích, kdy jsme běhali kolem stromečku, kapra, cukroví, ale pomalu je třeba začít přemýšlet o letní dovolené, jelikož ta nejlepší místa jsou brzy obsazená. Že nemáte rádi klasické dovolené, kde se u moře jen plácnete na pláž a dva týdny neděláte nic jiného než že chytáte bronz?

    Jedině poznávací zájezd!

    Nemusíte prožít dovolenou stejnou jako všichni ostatní. Abyste si na dovolené odpočinuli a zároveň se necítili na konci přeleželí a znudění, zvolte poznávací zájezdy. Navštívit můžete některé z tradičních oblíbených turistických destinací jako například Řecko, Francii, Španělsko či Chorvatsko, pokud byste však raději zavítali do země, kde nepotkáte mnoho Čechů a kultura dané destinace bude rozdílná od té naší, zvolte Maroko, Izrael, Mexiko nebo třeba Brazílii.

    Prodloužený víkend v lázních či na karnevalu

    Hledáte zajímavý zážitek, který by vám nezabral déle než  prodloužený víkend? Pak zvolte karneval v Benátkách. Jen o den déle trvá poznávací zájezd do termálních lázní v Maďarsku. Jestliže jste nadšenci luxusních automobilů, zajisté vás potěší výlet na Autosalon v Ženevě.

    Na dovolenou s osvědčenou cestovní kanceláří

    Hledáte-li však delší poznávací zájezd, je nutné vědět, že se můžete plně spolehnout na cestovní kancelář, která dovolenou zajišťuje. Do Maroka, Vietnamu, Itálie či na Bali se podívejte s CK Redok, jež má tradici již od roku 1996. Za tu dobu získala celkem čtyřikrát ocenění „Volba klientů“. CK Redok pořádá pobytové i poznávací zájezdy do několika desítek zemí po celém světě.

    Za romantikou do Francie

    Máte rádi romantiku? Pak vám nesmí uniknout některý ze zájezdů do Francie, kde se můžete vydat na proslulou Eifellovu věž, romantický zámek Versailles, a pokud jste milovníci přírody, okouzlí vás přírodní parky v Provence a nádherné Azurové pobřeží. Pokud jste si Francii zamilovali, bude pro vás tím pravým poznávací zájezd velkým okruhem Francie, kdy za deset dní stihnete navštívit šampaňské sklepy Epernay, procestujete celou Paříž, podíváte se do města Rouen, kde byla upálena Johanka z Arku. Čekají vás i zámky na Loiře, sopečná oblast Auvergne, navštívíte Lyon, Avignon, Marseille, Toulon a spoustu dalších známých i méně známých míst.

    Jistota spokojenosti

    Ať už si vyberete jakýkoli poznávací zájezd, s CK Redok máte jistotu, že si svou dovolenou patřičně užijete. Dáváte-li přednost destinacím tradičním, turisty velmi oblíbeným jako třeba francouzská Paříž nebo řecká Kréta, a nebo naopak rádi poznáte něco z exotiky, budete nadšeni. 

    Přečtěte si také: