Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vyberte tu správnou hračku!

    5.1.2014, Radka Kapuciánová

    Nevíte, jakou hračku své malé princezně pořídit? Hledáte tu správnou panenku či jen nějaké vybavení k ní? Nebo vhodnou plyšovou hračku? Poradíme vám, kde hledat...

    Oblíbené hračky

    Vánoce už jsou sice za námi, čas nadělování ovšem nikoli. Obzvláště, pokud máte doma malé děti. Stačí vyjít s dětmi na nákupy, projít se okolo regálů s hračkami či poslat dítě do školky či školy, kde budou vašemu dítku stavěny na odiv nejnovější hračky jeho kamarádů a spolužáků.

    Moderní panenky

    Momentálním hitem starších holčiček jsou panenky Monster high – kouzelně zpracované avšak strašidelné panenky ve stylu Draculy či Frankensteina. K nim samozřejmě můžete dokoupit příslušenství jako například koupelnu, toaletku, spoustu oblečení, ale i kávovar či kouzelnou křišťálovou kouli. Uvidíte, jakou radost tím své dcerce uděláte.

    Klasické panenky

    Že vaše malá princezna dává přednost raději klasickým hračkám? Pak se podívejte na panenky, mezi kterými najdete zlatovlasou Lociku, mořskou vílu Ariel či mrkací panenku Adélku, jež umí i mluvit a smát se, navíc k ní dostanete hřebínek, sponky, zrcátko atd.

    K panenkám patří kočárek

    Malé holčičky se chtějí co nejvíce podobat svým maminkám i ostatním dospělým ženám, a tak je napodobují ve všem. Brzy vás tak jistě požádá o vozítko pro svou panenku. Opět si stačí sednout doma k internetu a podívat se, co trh nabízí za kočárky pro panenky. Výběr je téměř tak pestrý jako v kočárcích pro opravdová miminka! Máte možnost vybrat si z nejrůznějších variant – 2v1 či 3v1(tedy sportovní verze i hluboká korba pro nejmenší miminka, eventuelně i s autosedačkou), čtyřkolku či trojkolku, dokonce i kočárek pro dvojčata! Samozřejmostí je možnost navolit si příslušenství – nákupní košík pod sedačkou, stříšku nad kočárek, přebalovací tašku. Mnoho kočárků pro panenky má i přehazovací a polohovací rukojeť, pláštěnku či nějakou tu hračku do výbavy.

    Drobnost pro radost

    Pokud hledáte jen nějakou maličkost vhodnou třeba jako drobný dárek ke svátku či na návštěvu, podívejte se na plyšové hračky. Krásné jsou například klasické hadrové panenky, které známe my i naši rodiče z dětství. Pořídíte se za pár korun a v různých provedeních. Ať už vyberete jakoukoli hračku, vaše malá princezna ji jistě ocení.

    Přečtěte si také: