Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Čím obdarovat děti na Vánoce?

    4.12.2013, Radka Kapuciánová

    Váháte, co pořídit svým dítkům na Vánoce? Hračka vždy potěší, ale jakou konkrétní vybrat? Na trhu je již nepřeberná spousta, a tak je potřeba se v nabídce trochu zorientovat...

    Vánoce jsou za dveřmi

    Vánoce se nezadržitelně blíží. Pokud ještě nemáte nakoupené dárky, je nejvyšší čas začít je shánět, obzvláště jestliže ještě přesně nevíte, co svým nejbližším nadělíte. Jasnou volbu v dárku mají ti, kteří mají doma malé děti – ty zaručeně potěší hračky.

    Dárek pro nejmenší

    Jestliže máte doma malé miminko, které ještě není na rozdíl od starších dětí náročné na výběr hraček, zařiďte mu především místo, které bude dostatečně měkké a teplé a kde nebude mít nouzi a nové vzruchy, jež každé malé dítko potřebuje pro svůj rozvoj. Skvělou volbou tedy budou nejrůznější hrací koberečky či hrazdičky se zavěšenými chrastítky nejrůznějších tvarů a barev. Například hrací koberec s hrazdičkou a obrázky medvídků od firmy Canpol babies je skvělým tipem na dárek na Vánoce. Tento koberec je určen miminkům již od narození. Novozorence stačí položic na kobereček přímo pod hrazdičku, kde dítko bude sledovat chrastítka ve tvaru medvídků, ke kterým bude natahovat ručky. Chrastítka se též dají odepnout a používat zvlášť. Jestliže již máte svou oblíbenou deku, na které novozeně chcete dávat, kupte samotnou hrazdičku – zvolte například hrazdičku s chrastítky Alexis.

    Hračky pro batolata

    Dětem, které již překročily šestý měsíc věku, je určena plyšový vibrující slon Baby Ono. Díky klipu můžete sloníka o velikosti cca 20 centimentrů zavěsit na kočárek, postýlku či ho použít v autosedačce na zabavení dítěte na cestách. Barevnou alternativou plyšového slona je pejsek na klipu, samozřejmě též plyšový a s vibracemi. Hledáte-li dárky pro děti, které již poznávají svět naplno, podívejte se na dřevěnou multifunkční kostku Alexis, jejíž nespornou výhodou je, že si s ní vyhraje i více dětí zároveň. Vhodná je tak například pro sourozence. Kostka obsahuje počitadlo, drátěný labyrint s korálky, kostičky s číslicemi. Vhodná je pro děti starší 18 měsíců.

    Dárek pro malé rošťáky

    Máte doma malého raubíře, jež dává přednost všelijakým autíčkům a vláčkům? Pak se podívejte na originální kousek – sněhovou rolbu Majoteams Snow Hero. Je vyrobena z kovu, celková délka dosahuje 23 centimetrů. Hračka je určena chlapcům od tří let.

    Buďte připraveni

    Připravte se na blížící se svátky. Hračky vybírejte pečlivě a včas, aby byly ještě na skladě a měli jste jistotu dodání do Vánoc. Krásné a pohodové prožití svátků s vašimi dětmi!

    Přečtěte si také: