Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kam vyrazit na dovolenou s dětmi?

    18.8.2013, Alice Jendelová

    Léto se pomalu přehouplo do druhé půlky a vy jste ještě nebyli na dovolené? Myslíte, že s dětmi je to moc komplikované a navíc nevíte, zda by vybrané místo bylo pro ně vhodné? Máme pro vás hned několik tipů, kam s nimi jet a navíc levně.

    Pořád ještě je dost času vyrazit na rodinnou dovolenou. Ať už máte rádi turistiku či relaxaci, nebo preferujete českou krajinu či pobyt u moře, je z čeho vybírat.

    Rodinný rozpočet na dovolenou s dětmi je více omezený, ale i tak můžete strávit společné chvíle za velmi dobrou cenu. Levná rodinná dovolená s dětmi není nic nereálného, když víte, kde hledat. Využijte služeb internetu a vyzkoušejte stránky slevového serveru Slevotéka.

    Co server nabízí?

    Na stránkách najdete spousty tipů na levnou dovolenou. Vše je přehledné a nechybí důležité informace o typu zájezdu, ubytování, dopravě a stravování. Na vás je si pouze vybrat, co vám vyhovuje.

    Dovolená podle vašeho gusta

    Vybírat můžete z několika oblastí. Na stránkách lze využít filtr a nechat si tak zobrazit pouze nabídky wellness a lázně, romantika, hory a turistika, rodinná dovolená či poznávací zájezdy. Web se vám tedy může hodit i k jiným příležitostem než pro pobyt s dětmi, ale i jako tip na romantický víkend.

    Hory nebo moře? Vyjet můžete, kam jen chcete

    Pro výběr pobytu i s dětmi zvolte rodinnou dovolenou a naleznete opravdu velké množství nabídek s velmi výraznou slevou. Láká vás levná dovolená v ČR či pobyt u moře? Najdete zde oboje. Vybírat můžete z několika mořských destinací, ať už je vaším favoritem Itálie, Řecko nebo Chorvatsko. Zahraniční pobyt však nemusí nutně znamenat moře. Uvidíte, že si vaše děti zamilují i maďarské či slovenské bazény a aquaparky.

    Upřednostňujete spíš tuzemský pobyt? Vyzkoušejte něco nového. Jeďte někam, kde jste ještě nebyli nebo na místo, kam jste jezdili jako malí a ukažte ho zase svým dětem. Mnoho z nás má projetou velkou část Evropy či světa, ale české památky opomíná.

    Pokud je vaší oblíbenou zábavou horká turistika, můžete vybírat z pobytů jak u nás, tak i v zahraničí, například ve slovenských Tatrách.

    Záleží pouze na vašich zájmech a prioritách, ale levná rodinná dovolená není pouze stanování u řeky. Výběr je opravdu velký a stejně tak i slevy. Rozhodně ještě není pozdě vyrazit si společně s dětmi před začátkem školy. Uvidíte, že budete rádi vzpomínat na prožité společné chvíle.

    Přečtěte si také: