Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak zařídit perfektní pohoštění

    9.4.2013, Radka Kapuciánová

    Jak snadno a rychle zařídit perfektní pohoštění na vaši oslavu? Během celého roku slavíme nespočet událostí - narozeniny, jmeniny, svatby a další výročí. Obvykle slavíme v kruhu rodinném u nás doma, s přáteli vyrážíme do klubů... Někteří zkoušejí pokaždé jiný klub, kde slavit výročí, jiní jsou věrní svým oblíbeným místům. Pokud máte to své oblíbené místo, ovšem v blízkém okolí se nenachází žádné restaurační zařízení, a vy si chcete svou oslavu užít plnými doušky, máme pro vás dobrou zprávu.

    Během celého roku slavíme nespočet událostí - narozeniny, jmeniny, svatby a další výročí. Obvykle slavíme v kruhu rodinném u nás doma, s přáteli vyrážíme do klubů... Někteří zkoušejí pokaždé jiný klub, kde slavit výročí, jiní jsou věrní svým oblíbeným místům. Pokud máte to své oblíbené místo, ovšem v blízkém okolí se nenachází žádné restaurační zařízení, a vy si chcete svou oslavu užít plnými doušky, máme pro vás dobrou zprávu. 

    Od svých hostů již nemusíte odbíhat, abyste dosmažili řízky a dokrájeli ovoce na rautové stoly. Je tu mnohem jednodušší způsob, jak si zajistit plné žaludky. Catering vám obstará vybrané pochoutky na raut, banket, ale i koktejl (menší pohoštění charakteru svačiny). Konkrétní nabídku studeného i teplého pohoštění najdete na internetu, objednávat stačí 48 hodin předem. Jestliže chystáte větší a slavnostnější oslavu, ať už to budou narozeniny či svatba, využijte možnosti zapůjčení potřebného inventáře a obsluhujícího personálu, a pokud se vám nechce zařizovat ani s ničím jiným jako je výzdoba a zábava pro hosty, sdělte vaše požadavky firmě. 

    Oslavy v Praze

    Pokud budete mít oslavu konající se v Praze a s méně než dva tisíce hosty, využijte služeb, které zajišťuje catering praha. Jestliže byste rádi uspořádali setkání s přáteli, ale nemáte prostory, podívejte se na nabídku prostor nejen v Praze. V nabídce najdete kláštery, paláce, zámky, historické domy, zahrady, sklepy, muzea a další. K dispozici máte malé salonky i velké sály, kam se jistě pohodlně vejdou všichni vaši hosté. Samozřejmě na jakékoliv z těchto míst přijede vámi objednaný catering.

    Příště, až se bude u vás doma chystat velká sláva, se už nemusíte obávat toho, co všechno je třeba zařídit. Už budete vědět, kde dostanete kvalitní a obsáhlou nabídku cateringových služeb a že při objednávce pohoštění stačí vyslovit své přání, které vám firma zajistí, a vy se tak už budete moci věnovat jen vašim blízkým.

    Přečtěte si také: