Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vyberte letní tábor pro své dítě včas!

    12.3.2013, Martina Kaushiková

    Pokud počítáte s tím, že Vaše dítě stráví pár týdnů o letních prázdninách na táboře, začněte rychle jednat.

    Letní tábory u nás mají již dlouholetou tradici  a jsou oblíbenou a vyhledávnou možností v oblasti trávení volného času... Dnešní děti mají však na výběr mnohem více možností, než jsme měli my. Pokud chcete, aby vaše dítě strávilo pár týdnů na letním táboře, začněte vybírat, ty nejlepší tábory bývají rozebrané prakticky ihned.

    Dnešní nabídka táborových programů je opravdu pestrá, proto si určitě vybere každý. Můžete volit mezi tábory v ČR i v zahraničí. Pobyty u moře jsou stále oblíbenější, není problém vaše dítko vyslat za dobrodružstvím přes hranice. Pokud nechcete, aby se vaše dítě "jen" skvěle bavilo, ale patříte k rodičům, kteří preferují ještě o něco málo smysluplnější využití volného času, vybírejte z jazykových nebo ze sportovních táborů. Právě je velmi v kurzu cyklistický tábor, kde je nutností pouze vlastní kolo a zaručeno je velké mnoužství zábavy a dobrodružství se zkušenými instruktory. V případě, že vaše dáte přes rok pokulhává v angličtině, máte jedinečnou příležitost, jak mu nenásilnou formou dát možnost zlepšit se. Jazykové tábory angličtiny zaručují zkušené lektory, rodilé mluvčí a spoustu kamarádů a skvělého programu a angličtina půjde sama.

    Novým hitem jsou tábory pouze pro dívky, které mají program samozřejmě přizpůsobený potřebám různého věku - vybere si malá princezna i skoro dospělá slečna. Pro dobrodružnější povahy a neposedy volte z nabídky military táborů, paintballových programů nebo airsoft kempů. Střílečky baví kluky i holky v každém věku. Skvělé je, že se dnes již prakticky všude vydělují tábory podle věkových kategorií, takže pětileté děti mají jiný přístup a program než teenageři. Starostlivé maminky tak mohou zůstat v klidu, o vaše díte bude dobře postaráno a jeho potřeby budou uspokojeny v každém věku. Pokud dítko nemůžete dostat od počítače, máme pro vás dobrou zprávu! Současným trendem je počítačový tábor. Vaše dítě bude sice i nadále vysedávat u počítače, ale v přírodě, mezi kamarády a navíc program je zaměřený také na výuku se zkušenými počítačovými experty, takže se nakonec bude jednat o velmi dobře strávený čas.

    Až budete spolu s vaším dítětem vybírat vhodný letní tábor, myslete na to, že je v dnešní době snadnější než kdy jindy zohlednit všechny zájmy dítěte. Vaše dítě tak zažije léto plné zábavy, dobrodružství a pohodových dnů. Všechny druhy výše uvedených táborů nabízí například největší organizátor dětských táborů v ČR - CK Topinka, který má 22 let tradice a profesionální přístup. Tábory CK Topinka najdete na www.tabory.cz

     

    Přečtěte si také: