Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Podlaha, která nemusí být nudná!

    19.11.2012, Dominika Drahovzalová

    Každý se kouká po světě kolem, ale jen málo kdo sám sobě pod nohy. Přitom je při zařizování bytu právě zem jedna z nejdůležitějších věcí. Jakou podlahu si vybrat, aby se po ní dalo doslova tančit?

    Zařizujete nový byt? Nebo snad jen pokoj v domě? Nejspíš všechny víme, jak moc starostí je okolo vytváření domova. Základem pro pokoj jsou přitom hlavně čtyři stěny. A pro naše pohodlí je pak jistě tou nejdůležitější podlaha.

    Ale jaká bude? K odpovědi nestačí jen rozhodnout, jestli chceme koberec nebo ne. Podlahových krytin je celá řada.  Můžeme vybírat podle materiálu od linolea až po dřevěné podlahy. Sedět musí samozřejmě i odstín barvy a vzor. Ne všude se hodí tolik oblíbené plovoucí podlahy.

    Nejdůležitější je ovšem to, co je očím skryté. A to hlavně pohodlnost a funkčnost podlahy. Jiným materiálem je lepší pokrýt zem v kuchyni, jiným zase v koupelně. Co volit? Jak se zorientovat v tak široké škále?

    Zeptejte se odborníků

    Jde přece o pohodlí vašich nohou. Tady se nevyplácí dávat na svou intuici. Lepší je vyjet do obchodu s širokým výběrem vzorků a ochotným personálem, kde vám jistě dobře poradí. Jeden takový, HT Parket, sídlí například v Praze – Čakovicích.

    Pokud se vám nechce podstupovat dalekou cestu, můžete si nechat poradit i přes internetovou verzi obchodu. Mají zde velké množství věrně vyobrazených vzorků s podrobným popisem a radami při výběru.

    Obchod HT Parket se zaměřuje především na dřevěné podlahy, které dávají domovu útulný a přirozený dojem. Ovšem výběr je tu mnohem větší. Do přírodních vzorů a odstínů stylizují i podlahy z laminátu, mramolea či vynilu. Fantazii se meze nekladou.

    Kromě vnitřních tu samozřejmě najdete i podlahy venkovní a spoustu dalších pro domácnost vhodných materiálů. Navíc máte jistotu vysoké kvality nakoupeného zboží.

    Firma u nás funguje již více než deset let. Materiály dováží z nejrůznějších zemí Evropy a dbá na jejich perfektní úroveň. Poskytuje i možnost odvozu materiálu a jeho montáž.

    Především vám zde ale pomohou vybrat to pravé pro vás. A to i s velmi pěknou akční cenou. Je to možnost, jak si opět o trochu ulehčit zařizování domu. Vaše nohy budou v pohodlí a z vaší podlahy se bez dalších starostí mohou stát prkna, která znamenají svět!

    Přečtěte si také: