Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Novostavba splněním vašeho snu

    15.11.2012, Markéta Vocetková

    Toužíme po samostatnosti, početné rodině a pocitu jistoty, který nám poskytuje vlastní zázemí. V životě nastanou situace, kdy budeme hledat nový domov. Ideální volbou v takovém případě jsou novostavby v Praze blízko centra a všeho dění, a přesto v klidném prostředí.

    Všichni jednou dospějeme do fáze, kdy chceme roztáhnout křídla a vyletět z rodinného hnízda. Obvykle to bývá po nalezení dlouhodobějšího partnera či v mládí, kdy se chceme osamostatnit. Vede nás k tomu potřeba soukromí a vlastního zázemí. Když se navíc páru narodí potomek, je najednou o místo nouze. A co teď? Tou správnou odpovědí mohou být developerské projekty.

    Buďte svým vlastním pánem

    Prvním krokem je myšlenka. Druhým krokem jsou rozhodnutí, diskuze a přemýšlení. Asi nikdo hned neví, kam se přestěhuje a nemá jasnou představu. Musíte zvážit mnoho faktorů, které ovlivní konečný výběr. Dostupnost do práce, školy či k nákupnímu centru. Dalším aspektem je typ bydlení. Rodinný domek či raději zvolit byt? Novostavby Praha nabízejí obě možnosti a je tedy jen na vašem uvážení, jakou možnost zvolit. Alternativou je pronájem bytu, ovšem platit měsíční nájem má více nevýhod než výhod. Zvyšování cen nájemného, omezenost v rekonstrukci bytu… Pokud nemovitost vlastníte, máte jistotu, že vám a pouze vám bude říkat: pane.

    Často se setkávám s nápadem, kdy se mladý pár rozhodne koupit starší byt či jinou nemovitost a postupně si ji bude rekonstruovat. Zdá se to rozumné. Pořizovací náklady jsou nízké, byt už je víceméně funkční. Ovšem u starších objektů se často začnou objevovat skryté vady, které znepříjemní původně idylický plán. Díky různým nečekaným opravám se náklady najednou vyšplhají vysoko nad rámec vašich možností. Při pohledu zpět pak zjistíte, že za vaši investici by se dal pořídit krásný byteček v atraktivních novostavbách v Praze. Tím byste si ušetřili mnoho času, starostí i námahy spojené s přestavbou a zařizováním.

    Není tedy na škodu zadat do internetového vyhledávače například heslo: „nový byt Praha na prodej“, podívat se na veškeré možnosti dostupné pro vaši rodinu a vybrat si to pravé bydlení. Pamatujte, že bydlení má být především o rodinné pohodě, příjemném pocitu ze svého soukromí a tepla rodinného krbu. Zařiďte si svou budoucnost podle svých snů.

    Přečtěte si také: