Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Při výběru toho správného dárku už nikdy nesáhnete vedle

    17.11.2012, Markéta Vocetková

    Pomalu se nám blíží období Vánoc a většina z nás už si opětovně klade otázku, jaký dárek pořídit svým nejbližším. Lámat hlavu už si nemusíte, letos je tu skvělé řešení, díky kterému budou dárky od vás zaručeně těmi nejoriginálnějšími.

    Zná to asi každý z nás. Narozeniny, svátek, oslava, výročí či promoce, nemluvě o vánočních dárcích. Co vybrat? Komu by se jaký dárek hodil? Trefit se do vkusu či potřeby člověka není jednoduchou záležitostí a pro většinu lidí to bývá opravdu tvrdý oříšek. S nákupy dárků se pereme velmi často a každý jinak. Naštěstí je tu způsob, jak tento problém velmi elegantně vyřešit.

    Každému to, co si zaslouží

    Obvykle vybíráme dárky rozumem, kdy si řekneme, že mamince by se hodil nový čajový servis, sestře ta sukně z nové kolekce, po které tak obdivně kouká už delší dobu a dětem oblečení do školy. Jak ale všechny víme, nejvíce potěší originální dárky, které nejsou vybrané hlavou, ale spíše srdcem a dokazují, že vybranou osobu máme rády, víme, jaká je a co ji potěší. Zastavte se na chvíli ve svém uspěchaném dni a popřemýšlejte, jaká je osoba, kterou chcete obdarovat. Je to smíšek? Nebo spíše praktik? To je pro vás základním vodítkem!

    Obchody se již blýskají dekoracemi a je pomalu čas zamyslet se, jaké vánoční dárky vybrat. Tipy na dárky naleznete v každém časopisu, ovšem ne všechny rady jsou užitečné. Když ovšem na výběr půjdete chytře, můžete mít vybráno za pár minut a z pohodlí domova. Vybírání vám usnadní inteligentní hledač dárků, který podle kritérií nalezne ty správné dárky za vás.  Stačí zadat výraz „dárky pro ženy“ či „dárky pro muže“ a ihned se vám zobrazí mnoho dárků, od dekorací začínaje, parfémy konče.

    Tento skvělý vyhledávač naleznete například na webu darkyla.cz, kde nyní probíhá soutěž o stavebnice Wange a vyhrát můžete velmi snadno. Každý pátý člověk se tu totiž stane výhercem. Není tedy nad čím váhat. Letos své nejbližší obdarujete originálně, vtipně ale hlavně za pomocí srdce, nejen hlavy. Inteligentní vyhledávač si zamilujete a už nikdy nebudete chtít čekat v dlouhých frontách, v hektickém prostředí přeplněných nákupních center.

    Nevíte co koupit dětem k Vánocům? Soutěžte s námi o stavebnici firmy Wange, vyhrává každý šestý! Více informací naleznete na: http://vestylu.cz/souteze/114732/.

    Přečtěte si také: