Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Tip na dárek pro muže i děti: RC Modely!

    2.11.2012, Alice Jendelová

    Lámete si hlavu co pod stromeček? Každý chlap a kluk bude nadšený z RC modelu!

    Vánoce se blíží a spolu s nimi i starost co komu k Vánocům. Pro ženy je nejtěžší vymyslet, jaké vánoční dárky dát pod stromeček partnerovi či synovi, protože, přiznejme si, nakupovat pro ženy je snazší. Jednou z variant k přemýšlení mohou být RC modely. Že váš drahý žádný model nemá? Nevadí, můžete začít něčím pro začátečníky a třeba váš milovaný získá nového koníčka.

    Pořiďte mu ferrari!

    Využít můžete například obchodu RC Guru, které nabízí vrtulníky, lodě, tanky, samozřejmě auta a další modely. Navíc zde lze levně získat i příslušenství a náhradní díly. Dopřát mu můžete i jízdu s ferrati, mercedesem či Aston Martinem na detailně zpracované autodráze. Auta jsou vybavena výkonným motorem, stavitelným magnetem, ARS vodícím prvkem, světly a odpružením kol.

    Chtěl být pilotem?

    Můžete mu splnit dětský sen o tom být pilotem. RC Guru nabízí letadla i vrtulníky. A to ne jen tak obyčejné. Vybírat můžete mezi vrtulníky, které zvládají kotrmelce, mají hliníkové tělo a špičkovou stabilitu, nebo letadly, kde najdete dvě stě položek. Stačí si jen vybrat. My vám můžeme doporučit model SKY CLIMBER RTF 2,4GHz set, který má střídavý motor s regulátorem, s osazenými 4 servy, RC soupravou s indigo podsvíceným LCD displejem 2,4GHz.

    Máte doma ornitologa?

    Pokud hledáte spíše něco méně technického, můžete koupit rádiem řízeného bionického ptáka. Kopíruje pohyb klasického ptáka a dosah má až sto metrů. Navíc je u něj i možnost multi-player.

    Na internetu i v obchodě

    Pokud nevíte, co by bylo to pravé, nebo máte jakkékoliv otázky, ochotně vám poradí zkušení modeláři po telefonu nebo přímo v kamenné prodejně na Praze 7, kde se můžete na model i podívat. Všechny modely jsou skladem, je tedy zaručené rychlé dodání, nemusíte se bát, že by dárek do Vánoc nepřišel. Navíc vám přijde v neoznačeném balíku, nic nebude prozrazeno. Poštovné je velmi příjemné a nad 2990 Kč dokonce zdarma.

    Přečtěte si také: