Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Domeček pro panenky nesmrtelnou hračkou

    23.8.2012, Markéta Vocetková

    Přestože jsou děti zvyklé na moderní hračky, nemusí se bavit jen s nimi. Překvapte svou ratolest domečkem pro panenky.

    Stačí se pozastavit ve dni plném pracovních povinností a projít se nákupním centrem. Dozajista půjdete kolem hračkářství. Těch malinkých capartů, co si prohlíží nejnovější série autíček, stavebnic a postaviček oblíbených komiksových filmů a na druhou stranu holčičky rozplývající se nad mluvícími plyšáky, jednorožci a v neposlední řadě panenkami. Není to tak dávno, kdy jsme se i my dámy rozplývali nad mrkacími panenkami…

    Kvalitní hračka nemusí být zrovna high-tech

    Ruku na srdce, dnešní mládež je co se týče mobilních telefonů, herních konzolí či počítačů velmi dobře gramotná, někdy dokonce víc než my dospělí. Může za to asi dnešní moderní a rozvojová doba, plná elektronických vymožeností a zábavy na internetu, to nemůžeme nikomu vyčítat. Ale vzpomeňme si na doby, kdy ke štěstí stačila jedna panenka, kočárek a pro kluky angličák.

    I když jsou dnešní děti zvyklé na moderní hračky, vsadím se s vámi, že malou slečnu by dozajista potěšil takový klasický domeček pro panenky. Malá plastová figurka, která má na sobě modernější oblečení než vy najednou dostane pohádkový palác. Fantazie dětí má úžasnou schopnost se vyvíjet a děti obvykle vymyslí neskutečné životní příběhy pro své malé plastové členy rodiny, které mohou během minuty změnit k nepoznání. Den co den prožívají spolu s vašimi ratolestmi jiná dobrodružství.

    Domeček pro panenky jste možná v mládí měla i vy. Neměl sice výtah, tři patra a garáž, byl sestavený vaším hodným dědou a teď už leží někde  v propadlišti dějin, ale i tak jsou na něj hezké vzpomínky, že? Možná, až se budete rozmýšlet co koupit své dceři k vánocům, zkuste zabrousit na internet a najít některý z krásných domečků pro panenky. Rozhodně nešlápnete vedle, když vyberete domek vyrobený z masivu, namísto čínských napodobenin z plastu. Ukažte svým malým princeznám kouzlo hraček bez digitálních vymožeností. Dozajista jim propadnou stejně tak, jako kdysi vy.

    www.hawaj.cz
    www.havaj.cz

     

    Přečtěte si také: