Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Gastronomie a její produkty: víte, co doma máte?

    19.12.2010, Michaela Rochovanská

    Chladničky, myčky, též kávovar patří k životu každého z nás. Tyto nepostradatelné věci v naší domácnosti se staly tak samozřejmou součástí našich životů, že bychom si bez nich běžný život nedovedli představit.

    Máte rádi kávu, kávovar však nevlastníte? Žádná restaurace a už vůbec ne kavárna si bez tohoto blahodárného přístroje svoji „životnost“ nedovede představit. Právě tato pomůcka na lahodný nápoj proti únavě se řadí mezi produkty gastronomického zařízení. Není to však jen káva, která nepochybně patří mezi důležité složky nejen hotelnictví a restaurací. Kromě nepostradatelných strojů, jako jsou třeba sporáky, kotle a konvektomaty, to jsou skladovací prostory, přípravny a mytí nádobí. Většinu z nás vůbec nenapadne, že takové výrobníky ledu a také škrabky brambor jsou nezbytnou součástí všech stravovacích institucí.

    Řeknete gastro, vybaví se chladnička

    Ač se to nezdá, mnoho produktů je skutečně nezbytnými drobnostmi, je zapotřebí je vlastnit anebo alespoň vědět, kde bychom je v případě potřeby mohli sehnat. Mezi takové patří např. tašky k přepravě jídel a nápojů. Především pro naše ratolesti, které dennodenně posíláme do školek či škol, jsou tyto věci velice důležité. Ale i dospělí si nosí do práce svou svačinku, kterou samozřejmě musí nějak připravit. Položíme-li však někomu otázku, jaký produkt si dotyčný z gastronomického vybavení představí, těžko řekne právě přepravní tašky. Na mysl jim padnou především velké chladicí a mrazicí technologie nebo také pece na tolik oblíbenou pizzu.

    Mava, odborník na gastronomii

    Firma Mava patří právě mezi ty, které nabízí specializované služby v oblasti gastronomického vybavení. Tato společnost řeší problémy a požadavky zákazníků právě z oblasti gastronomie a prádelen komplexně. Nelze říci, které výrobky z oblasti gastro jsou nejdůležitější pro jejich každodenní spotřebitele. Jisté je, že jsou tady společnosti, které se o své klienty postarají, aby tak mohli nabízet dokonalé produkty, se kterými by byli lidé spokojeni. Jdeme do restaurace, ale nenapadlo by nás, že by jim mohla chybět třeba chladnička nebo sporák. Vše bereme jako samozřejmost, o kterou se starají mnohé společnosti. Ostravská Mava je jednou z těch, které se kromě problémů týkajících se výrobků z řad gastronomie zabývá také poradenstvím (odhady nákladů na podnikatelský záměr, výběr nejvhodnější technologie), projekcí (např. zpracování realizační projektové dokumentace), kusový prodej veškerých strojů a montážní a servisní činnosti, včetně záručního a pozáručního servisu.

    Přečtěte si také: