Navštivte také: Horké kameny
komerční sdělení
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak na typickou valencijskou paellu

    31.12.2013, Komerční sdělení

    Milujete španělskou kuchyni? Rádi byste vyzkoušeli uvařit nejtradičnější pokrm, který je vařen každou rodinou a podáván po celém Španělsku, paellu? Pak neváhejte a zavítejte na výbornou internetovou stránku plnou španělských receptů pod odkazem www.spanelskerecepty.cz.

    Na španělských receptech online naleznete rozmanité předkrmy, polévky, hlavní masité i bezmasé chody i dezerty, které jsou obohaceny fotografiemi, seznamem ingrediencí, z nichž originální výrobky můžete objednat online, a detailním popisem postupu. Nechybí zde ani doba přípravy a kalorická hodnota pokrmu včetně nutričních hodnot. Recepty lze filtrovat dle regionů, žánru, druhu pokrmů, doby přípravy, energetické hodnoty i omezení alergenů. Množství surovin pro přípravu receptu se na internetových stránkách dokonce upravuje dle počtu osob, pro které pokrmy připravujete.

    I typická valencijská paella je součástí seznamu stránky Španělských receptů. Tento pokrm, připomínající naše rizoto, se skládá z rýže na paellu, která je obohacena vykostěným kuřetem, králíkem, bílými a červenými fazolemi a zralým rajčetem. Chybět nesmí blistr pravého šafránu, kvalitní panenský olivový olej, snítka rozmarýnu, voda a sůl. Rýžový pokrm se připravuje na široké pánvi na paellu a ingredience se zásadně smaží a míchají dřevěnou vařečkou. Dle možností lze paellu dochutit i šneky. Hotová paella se nechá chvíli odstát a poté se teplá servíruje. Detailní popis postupu přípravy naleznete na stránkách online receptů, proto neváhejte a dejte se do vaření. Jedinečná chuť paelly za to určitě stojí.

    Přečtěte si také: