Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dovolená ušitá na míru aneb cestujte podle vašich představ!

    23.4.2012, Marika Postlerová

    Dovolená u moře – mnozí z nás si už své vysněné volno ani nedokáží jinak představit. Těšíme se na relaxování na pláži, dovádění ve vlnách, romantické večerní procházky. Ta pohoda nám dodává sil na další rok plný práce. A celý ten rok se opět těšíme na ty pohádkové dny u moře. Máte na svou dovolenou velké nároky? Vyberte si zájezd v opravdu luxusní destinaci!

    Jednou z patrně nejproslulejších přepychových oblastí jsou Maledivy. Tento ostrovní stát se nachází v Indickém oceánu na jihu Asie. Jeho součástí je víc než tisíc malých ostrůvků, z nichž obydlená je asi jen šestina. Na Maledivách si dopřejete skutečného klidu. Nejsou tam klasické hotely, ale luxusní plážové a vodní chatky. Přeplněné pláže tady rozhodně nehrozí. Pokud si tak zakládáte na svém soukromí, je tato destinace to pravé pro vás.

    Na rozdíl od toho dovolená na Tahiti nabídne uspokojení lidem, kteří potřebují ke svému životu stále nějakou aktivitu. Surfování, potápění nebo šnorchlování – to vše si můžete dopřát. Navíc hornatý ostrov Tahiti, jenž leží uprostřed Tichého oceánu a je součástí Francouzské Polynésie, oplývá přímo panenskou přírodou, která uchvátí snad každého pozorovatele. Uvnitř mohutného pohoří protékají průzračné řeky a potoky, kterým vévodí nádherné vodopády.

    Pro ty, kteří dávají přednost bližší Evropě, bude skvělým místem pro odpočinek Kypr. Tento východně ležící ostrov ve Středozemním moři je předmětem chtíče jak evropského Řecka, tak asijského Turecka. Oba státy pravděpodobně vědí proč. Je to nádherná a velmi oblíbená turistická oblast. Zájezdy last minute na Kypr jsou stále více vyhledávány. Hotelové komplexy nabízejí spoustu aktivit jak vodních, tak sportovních.

    Mnozí z nás si však mezi předem definovanými dovolenými nevyberou. Mají zkrátka vlastní představu, jak si užít své volné dny. Proč si tedy nenechat ušít zájezd na míru? Řekněte si kdy, kam, odkud, s kým, a jakékoli další požadavky – vše bude sestaveno podle vašich představ s ohledem na váš rozpočet. Ani takovéto zájezdy dnes už nejsou problém. Poslední tečkou už je jen privátní létání, které vám zajistí při cestě maximální komfort. Mnohdy takový let ušetří spoustu času, neboť s privátním letem můžete přistát i na menších letištích, kam normální linkové lety nemají přístup. Můžete se tak vyvarovat desítek až stovek kilometrů dlouhé cesty při přejížední z velkého letiště do hotelového komplexu.

    Přečtěte si také: