Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak si kdo ustele, tak si lehne. Ustelte si v kvalitním spacáku!

    12.3.2012, Marika Postlerová

    Každý se někdy ocitne v situaci, kdy nemá k dispozici postel, polštář, natož peřinu. Nejde jen o daleké cestování, ale i o všelijaké výlety, cyklistické túry apod. Někdy se však necítíme dobře, i když k dispozici lůžko je. Mnohé chatky v kempových oblastech totiž čistotou zrovna neoplývají. Lépe se nám zkrátka spí ve vlastním. Vozit s sebou lůžkoviny by však bylo nejen značně obtížné, ale i trochu směšné. Navíc ten správný spacák vám je dokáže nahradit více než dobře!

    Spacáky – s komfortem na cestách!

    Spací pytle jsou dnes povinnou výbavou téměř každého cestovatele, turistického nadšence i výletníka. Hodí se však nejen těm, kteří se rádi toulají a zažívají nesčetná dobrodružství na cestách. Se svým vlastním spacákem se budete cítit vždy příjemně a v klidu. Nebudete se muset bát zimy nebo nečistot. I já jsem jednoho dne přišla na to, že spací pytel by měl být nedílnou součástí každé domácnosti. Občas se totiž vyskytne situace, kdy jsem ráda, že mám svou „převozní postel“ s sebou. Spacáků je celá řada a stačí si jen najít ten správný právě pro vás!

    Pohybujete-li se často na cestách, přespáváte venku i v zimě a občas si ocitnete v trochu složitějších podmínkách pro spaní, jsou pro vás péřové spacáky to pravé. Jsou plněny převážně husím peřím, které výborně izoluje lidské teplo. Pro outdoorové nadšence je to ta nejlepší volba.

    Velkým hitem nového tisíciletí jsou však spacáky z dutého vlákna. Výhodou je jejich skladnost a váha. Výborně se hodí pro cykloturisty nebo příležitostné cestovatele. Narazit můžete na tři typy spacích pytlů – letní, zimní a třísezonní. Na běžné cestování se nejlépe hodí spacák třísezonní. Nabízí dostatečné zateplení při rozumné váze.

    Spacáky Prima

    Tyto spací pytle mají svou tradici již od roku 1989. Jsou mimořádně kvalitní a cenově přívětivé. Tvar a rozměry byly navrženy tak, aby perfektně splňovaly náplň svého využití. Spacáky jsou izolované, ale zároveň prodyšné. Nepropustí lidské teplo ven, ale rychle se zbavují přebytečné vlhkosti v tkanině. Navíc jsou antialergické a velmi snadno se udržují.

    Spacáky Hannah

    Společnost Hannah je profesionál v oblasti outdoorového a lyžařského oblečení. Jejich spacáky jsou oblíbené u lidí preferující aktivní způsob života. I zde je spojena unikátní kombinace prodyšnosti a izolace tepla. Materiály spacích pytlů Hannah jsou navíc vodoodpudivé, takže ani po jejich namočení se v nich voda dlouho neudrží a rychle vysychá.

    Přečtěte si také: