Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Snowboarding: moderní zimní sport s dávkou adrenalinu! Vybíráme prkno

    18.11.2011, Michaela Sýkorová

    Léto skončilo a z lezavého podzimu se pomalu ale jistě vyklubává zima. Pro některé z nás určitě nejde o moc lichotivou skutečnost, ale pro milovníky zimních sportů přichází to nejkrásnější období plné zasněžených sjezdovek, které prostě potřebují být řádně otestovány. Snad každý z nás byl někdy na horách a zkusil vlastní odvahu.

    Není tajemstvím, že se Češi věnují zimním radovánkám ve stále větším počtu, přičemž se neustále rozšiřuje nabídka náčiní, na kterém se jezdí. Lyžování jako takové už prostě není tolik v kurzu, a proto přicházejí na řadu snowboardy. Jak ale vybrat to správné „prkno“?

    Snowboarding ale není zdaleka tak jednoduchý jako jízda na lyžích, a proto je na místě si pořídit kvalitní kus. I na kvalitním zboží se dá ušetřit, čehož je zářným důkazem Snowboard Zezula, který dodává špičkové snowboardy značky Burton. Velký výběr potěší každého sportovce, stejně jako možnost prohlédnout si zboží na internetových stránkách snowboard-zezula.cz.

    Díky přehlednému webu si můžete prohlédnout a vybrat to, co vám nejvíce vyhovuje a to až s 20% slevou! K vybranému snowboardu si samozřejmě můžete zvolit to nejlepší vázání, které vám bude šité na míru. Navíc si můžete pořídit i kvalitní rukavice, čepici nebo termoprádlo. Právě v dnešní době není radno podceňovat zimní počasí, a to ať už jste kdekoli.

    Pokud dáváte přednost osobní návštěvě obchodu, abyste měli možnost si všechno pořádně prohlédnout, můžete se přijít podívat do kamenného obchodu v Brně, kde je letošní řada celá skladem. Nejste-li rodilí Brňáci, tak vůbec nezoufejte, protože doprava jakéhokoli zboží je úplně zdarma. Ať už si zvolíte nákup zboží v klidu a pohodlí vašeho domova nebo se vydáte osobně a na jistotu do prodejny, bude vám zaručen vždy odborný servis a samozřejmě poradenství.

    Nevíte-li si rady, co přesně a hlavně jak zvolit, tak stačí požádat, buď formou webu, kde máte všechny instrukce, tipy a rady, nebo přímo v obchodě a bude vám ihned poskytnuta pomoc vyhovující vašim požadavkům.

    Takže dámy a pánové, vzhůru na sjezdovky!

    Přečtěte si také: