Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Staňte se pro svého partnera ještě více přitažlivou díky posilování

    29.10.2011, Lucie Veselková

    Dny jsou jeden jako druhý. Ráno vstanete, jdete do práce a vracíte se domů pozdě večer, vystresovaná, a váš den ještě zdaleka nekončí. Připadá vám to jako nekonečný kolotoč, ve kterém nemáte čas ani sama na sebe? Nastolte změnu a začněte cvičit, budete se cítit nejen báječně, ale uvolníte i svou mysl a dodáte tělu tolik potřebnou novou energii. Neexistuje nic lepšího než jít domů s pocitem, že jste udělala něco nejen pro své zdraví, ale i pro svůj vzhled.

    Chce to jen odhodlání a pevnou vůli. Jakmile překonáte počáteční odpor, kdy se pokoušíte nalézt nejrůznější důvody, proč nejít cvičit, tak máte vyhráno. Uvidíte, že cvičení se rázem promění v činnost, na kterou se budete těšit.

    Dnešní nabídka posilování je opravdu pestrá a pro některou z vás může být velmi obtížné vybrat si to správné cvičení, které by vám vyhovovalo a zároveň vás bavilo. Proto není od věci navštívit různá studia a vyzkoušet si rozdílné formy cvičení.

    Zaručeně účinné cvičení, při kterém spálíte velké množství kalorií, je spinning. K tomuto cvičení jsou využívány cyklotrenažéry té nejvyšší kvality, které jsou schopny simulovat jízdu na kole. Velkou výhodou cyklotrenažérů je to, že je možné na nich provádět techniku running, která se na běžném jízdním kole provádět nedá. Cvičení na cyklotrenažerech je poněkud náročnější co se fyzické stránky týče. Z vlastní zkušenosti však mohu říci, že spinning je cvičení, u kterého se nejen zpotíte, ale pročistíte si i hlavu a dobijete se novou energií.

    Že se řadíte spíše mezi tu skupinu žen, která preferuje posilování? Ale zároveň nemáte rády posilovny? Pak by vašemu oku neměly uniknout masážní stroje, které nekladou časovou náročnost na cvičící, a zároveň nemusíte chodit do posiloven, abyste si na těchto strojích zacvičila.

    Masážní stroje se začínají dostávat do našeho podvědomí čím dál tím více. A pomalu si začínají získávat více příznivců. Velkou předností těchto strojů, jak již bylo zmíněno, je délka cvičení, jinými slovy 30 minut cvičení na tomto stroji má stejný efekt, jako kdybyste strávili hodinu v posilovně. Díky vibracím, které stroj vydává, se procvičí téměř 100 % svalů v těle. Pro ty z vás, kdo nemáte dostatek času na cvičení, jsou masážní přístroje tou pravou volbou.

    Tak nač ještě čekat? Díky posilování se budete cítit nejen lépe, ale navíc budete ještě více přitažlivou v očích vašeho partnera.

    Přečtěte si také: