Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nechte se provést světem lázní a wellness

    23.6.2011, Michaela Rochovanská

    Projekt SpaTrip nabízí databázi hotelů, které zahrnují jen ty nejkvalitnější evropské wellness ubytování a lázeňská zařízení. Zákazníkům nabízejí nejen přímé kontakty, ale také možnost hromadné poptávky. Vyberte si ten nejvhodnější ubytovací typ.

    Koho by nezlákaly kvalitní pobyty, plné pohody a relaxace? Návštěva wellness a day spa komplexů se v poslední době stávají čím dál tím atraktivnější. Lidé tak tráví volný čas, kdy si očistí mysl i tělo a utečou od každodenních starostí a stresujících situací. Lázně mohou navštívit jak jednotlivci, tak páry a celé rodiny.

    Databáze nejkvalitnějších zařízení

    Pro někoho možná bude však novinkou, že existují v různých zemích hotely, které kromě samotného ubytování nabízejí také populární wellness služby a ozdravné kúry. Zajímavou částí jsou zajisté Day Spa, tedy wellness centra, která se navštěvují za účelem jednotlivých procedur. Kdo by si také nevybral ze služeb, jako jsou obličejové masky, masáže, depilace pomocí horkého vosku, tělové zábaly či třeba aromaterapie?

    Vzhledem k tomu, že takových center je již celá řada, vznikla internetová společnost SpaTrip, jež se zabývá právě databází těch nejkvalitnějších zařízení. Snadno a pohodlně tak naleznete takové místo, kde se vám bude líbit.

    Například čtyřhvězdičkový hotel s názvem Falkensteiner Grand Spa Hotel Marienbad, jenž se nachází v Mariánských Lázních, bude pečovat o vaše zdraví. Svým klientům připraví milý personál příjemný zážitek a pomáhá k vytváření poklidného prostředí plné pohody, klidu a dobré nálady. Těšit se můžete na čistou přírodu, minerální pramen Alexandru, bazén a na mnoho dalších příležitostí, které hotel v karlovarském kraji umožňuje.

    Informace o každém hotelu nabízí webový portál hned v několika jazycích – v češtině, angličtině, němčině nebo také v polštině. Vybírat můžete mezi téměř sto padesáti wellness hotely v Evropě.

    Na portál přispívají i sami uživatelé

    Internetový portál se pro zájemce takovýchto zařízení stane zcela zajímavým už proto, že do něj mohou psát a vkládat recenze, zážitky a podělit se s ostatními o zkušenosti, které doposud v lázeňských pobytech získali. Stránky tak tvoří i čtenáři a klienti, kteří předávají ty nejvěrohodnější reference.

    Součástí serveru jsou taktéž speciální nabídky wellness pobytů a dalších oblíbených pobytů. Mezi ty řadíme například speciální romantický víkend (svatba, svatební cesta, Valentýn), kulturní, sportovní a další speciální nabídky, včetně cenově nejpříznivějších last minute.

    Přečtěte si také: