Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Akční letáky šetří čas i peníze

    15.6.2011, Michaela Rochovanská

    V dnešní době, kdy se na nás v každé ulici „směje“ nejmíň jeden obchod a v každé čtvrti nějaký hypermarket či supermarket, jsme obklopováni přemírou zboží. Ale jak sehnat k naší spokojenosti to nejlevnější? K tomu nám napomáhají akční letáky jednotlivých, nejen potravinových řetězců.

    Dnes máme při výběru zboží – a to především každodenních potřeb – možnost z velmi široké nabídky. Kaufland, Lidl, Tesco, Globus, anebo třeba drobné obchůdky či večerky. Přemíra těchto služeb nás nutí vybírat z těch, které jsou nejlevnější. Právě tehdy je nasnadě vzít si do ruky akční letáky hypermarketů a hledat, kde bychom „vychytali“ ty nejlepší slevové možnosti.

    Šetřete svým časem

    Právě tyto akce umožní nejen pohodlnější nákup, kdy přesně víme, co chceme a nehledáme zboží po obchodě jako zběsilí. Díky akčním letáčkům si dokážeme vyvodit, který obchod je ohledně cen svých výrobků pro nás ten pravý, který tak budeme nejvíce navštěvovat.

    Navíc ušetří náš čas, který je v současnosti tak drahocenný. Už nemusíme chodit po hypermarketech, supermarketech a jiných obchodech, které nabízí širokou škálu toho nejrůznějšího zboží, tyto akční služby v podobě propagačních letáků – a tedy jakýchsi našich drobných pomocníků – jsou nám servírovány tak, abychom si vyšetřili co nejvíce času sami pro sebe. Poskytují nám jakousi protislužbu za to, že je dennodenně poctíme svou návštěvou.

    Vše najdeš na internetu

    Doba se mění a nastává čas elektronických služeb, tiskoviny nahrazuje z velké části nepostradatelný internet. To se týká také akčních letáků, které si můžeme prohlédnout v pohodlí svého domova tak, že zapneme svůj počítačový přístroj, „naklikáme“ zvolenou internetovou adresu a můžeme v klidu vybírat z množství zajímavých slev. Za zmínku mezi sortimentem potravin stojí leták Globus, aktuální leták Lidl, a nesmíme zapomenout ani na leták Tesco.

    Nejedná se přitom jen o potravinové zboží a velké obchodní řetězce s nabídkou těch nejrozmanitějších výrobků. V elektronické podobě nás těší i prodejci elektroniky (leták Okay Elektro), hobby potřeb (Baumax), sportovního sortimentu (Sportisimo) nebo například drogérie (Rossmann, DM Drogérie).

    Přitom také existují webové servery, které poskytují všechny tyto akční slevové nabídky na jednom místě. Nechte se zlákat a využijte nabídky, kdy si ušetříte nejen čas, ale i peníze.

    Přečtěte si také: