Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Povídky pro potěšení a zasmání - PeopleLovePeople.com

    6.6.2011, Radka Kapuciánová

    Nemáte náladu na četbu žádného rozsáhlého románu, nechcete se proplétat složitými vztahy mnoha knižních hrdinů? Pak jistě pro vás budou spíše povídky. Na internetu můžete najít nepřeberné množství povídek pojednávajících o čemkoliv, co vás zrovna napadne. A pokud se vám nechce číst, ale máte sami spisovatelské nadání, můžete i vy sami zkusit napsat nějakou krátkou povídku, kterou se pak můžete pochlubit prostřednictvím internetu a pokud budete chtít, můžete ji i někomu věnovat. Představte si, jak by takový dárek potěšil vaši drahou polovičku, když byste napsali povídku speciálně jen a jen pro ni.

    Pokud si literaturu vybíráte pečlivě a záleží vám třeba i na tématu, které se v povídce, novele či románu probírá, jistě na webových stránkách věnovaným povídkám oceníte řazení tohoto krátkého literárního textu do kategorií, které vám pomohou usnadnit výběr. Dále na stránkách také můžete využít nápovědy nacházející se na levé i pravé straně tohoto webu, které vám prozradí (pokud si už ze školních lavic nepamatujete) co to vlastně povídka je, co se skrývá pod označením fotografická povídka, jaké jsou možnosti dějových linií, kdo jako první začal psát kratší detektivní literární texty, jaké jsou rozdíly mezi povídkou, novelou a románem, co se skrývá pod tím kterým označením a další zajímavé a důležité informace.

    Romantické večery s vaším přítelem či přítelkyní pak můžete oživit četbou. Nemyslíme samozřejmě Dostojevského, ale erotické povídky. Jistě pak sklidíte u vaší milované polovičky úspěch za to, že jste vymyslel tak originální způsob trávení volných chvil. Pokud vás však nezaujme samotná četba, můžete pak ve dvou vymyslet vlastní erotickou povídku, ať už více či méně lechtivou, a publikovat ji na internetu. Nestyďte se a buďte nápadití! Fantaziím se v psaní meze nekladou.

    I když se zrovna nechystáte na spisovatelskou či žurnalistickou kariéru, vyzkoušet si napsat vlastní povídku bude jistě i pro vás zajímavou zkušeností.

    Přečtěte si také: