Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Na dovolenou stylově - cestovní zavazadla

    31.5.2011, Komerční sdělení

    Je sice pravda, že nám naše cestovní zavazadla slouží k přepravě předmětů z jednoho místa na druhé, přičemž musí splňovat jistě nároky na velikost a provedení, ale také jsou doplňkem naší image, našeho celkového vzhledu. Z tohoto důvodu bychom si mezi tou dnešní spoustou všemožných tašek, brašen, aktovek a kufrů měli být schopni vybrat takovou, která se k nám hodí a náš vzhled doladí, vizáž podtrhne. Pokud výběr podceníme, můžeme být oblečení podle poslední módy, nebude to v kombinaci polorozpadlého kufru v našich rukách to pravé ořechové a naše celkové hodnocení to zhorší.

    Cestovní zavazadla

    U cestovních zavazadel je před celkovým naším vzhledem a harmonickým sjednocením nás a naší cestovní tašky nebo kufru, na prvním místě zdravotní hledisko. Tedy je přednější to, jak snáze a pohodlněji své věci přepravíme, než to, jak naše zavazadlo a my s ním při tom vypadáme. Zde jsou jednoznačně správnou volbou cestovní kufry a cestovní tašky na kolečkách. Pokud se nám je podaří sladit s typem naší osobnosti a tím, co máme právě na sobě, tím lépe pro nás.

    Zavazadla podle typu naší osobnosti

    Umíte si představit jít na ulici ženu, která je velmi moderně ustrojená, dekolt a ruce jí zdobí drahé šperky, na nohou má kvalitní značkovou obuv a v ruce síťovku nebo kabelku, která ještě pamatuje, když se se slávou otevíral obchodní dům Kotva? Je pravda, že se nám čas od času poštěstí a my na takové jedince natrefíme. Není to však správně. Vezměte si, kolik taková moderní žena stráví hodin svou úpravou, kterou ve finále takhle pokazí špatně zvolenými doplňky, jako je třeba ta kabelka.

    Zavazadla ve sportovním stylu jsou určena pro sportovní typy lidí, kdy se jejich láska ke sportu a sportovnímu stylu života prolíná i navenek.

    A určitě nepůjdu na opékání vuřtů se svým novým koženým batohem, který mě stál majlant, ani s moderní kabelkou hrající všemi barvami, ale vezmu si jeden z těch lehkých šusťákových ruksaků, které mi tu zbyly po příbuzných ještě z dob první republiky.

    Na první pohled by se mohlo zdát, že je to ryze ženská záležitost, ale opak je pravdou. I mužů se to týká. I oni by měli pamatovat na celkový dojem, když jdou do práce s aktovkou nebo brašnou přes rameno, či se jedná například o realitní makléře, kteří ve svých rukou drží tašky na notebook.

    Přečtěte si také: