Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • TV produkty, které vás přiblíží k dokonalosti

    21.4.2011, Lucie Kubátová

    Chtěla byste na sobě pracovat, ale trápí vás, že nemáte čas? Ne každá žena má po práci dostatek času, chuti, energie a prostředků, aby mohla denně navštěvovat fitness centrum. Naše doba má ale lék na všechno. Oblast sebezdokonalování není výjimkou. Toužíte-li setřást zbytky celulitidy, vypracovat břicho do plavek anebo jen tak relaxovat u oblíbeného seriálu či knihy, máte jedinečnou možnost proměnit přání v realitu. Jak?

     

    Nedisponujete-li časem, který byste ráda věnovala posilovně, věřte, že není vše ztraceno. Existují i jiné, leckdy snazší cesty, jež vás dovedou ke stejnému cíli, jako řada hodin strávených v upocené tělocvičně. Moderní žena si zaslouží moderní přístroje. TV produkty, inzerované nejen v televizi, ale i na internetu, by vás výběr mohly usnadnit.

     

    AB Rocket je přístroj, který vám vykouzlí vosí pas, aniž byste se den co den musela lopotit s namáhavými sedy lehy. Díky posílenému účinku tento známý cvik nahradí, a dokonce v mnoha ohledech překoná. Pracuje intenzivněji a zároveň nezapomíná na vaši bederní a krční páteř, kterou zatěžuje minimálně, a tak můžete zapomenout na „bolestivou stránku“ cvičení.

    Pokud vás více než formování těla láká představa kvalitně provedené zdravé masáže, pak byste měla sáhnout po Vibra Tone. Stačí jej přiložit na unavené a svalovou tenzí sužované části těla a během několika minut se dostaví hřejivá vlna blaženosti. Výhodou budiž fakt, že tento vibrační přístroj vás při masáži mimoděk zbavuje strašáku jménem celulitida.

     

    Relax Tone je ve své podstatě „bratříčkem“ Vibra Tone. Pokud jste zhubly a trápí vás neforemně vyhlížející postava, Relax Tone to dokáže změnit. Při pravidelném používání máte šanci vytvarovat si tělo podle svých představ.

    Posledním pomyslným krůčkem k ideálu by mohl být přístroj Derma Seta. Omrzelo-li vás klasické holení žiletkou a nesnesitelně bolestivá depilace voskem, Derma Seta nabízí revoluční způsob na cestě ke krásné hladké pokožce. Díky krystalkům, které stimulují tkáně, vás zbaví chloupků, aniž byste ucítily jakoukoliv bolest.

    Přečtěte si také: