Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Online lékárny bodují - už jste je vyzkoušeli?

    31.1.2011, Lucie Kubátová

    Internetové lékárny zažívají v posledních letech nečekaný boom. Široká veřejnost je preferuje hlavně z úsporných důvodů, šetří totiž nejen čas, ale mnohdy i peníze. Nehledě na to, že z pohodlí vlastního domova se o medikamentu, který by vyřešil vaše zdravotní potíže, dovíte během několika málo minut vše potřebné, zatímco fronta v kamenné lékárně se za tu dobu pohne sotva o píď.

    Ani z virtuálního světa se nevytratila konkurence, a tak nepřekvapí fakt, že se internetové lékárny pokoušejí prorazit s nabídkou výhodných slev, speciálních bonusů či dárkových balení.

    Přesto člověk s vratkým zdravím dá přednost dobře míněné radě odborníka před padesátiprocentním snížením ceny výrobku, byť je taková sleva sebevíc lákavá. Jde přece o zdraví, a zdraví je to nejcennější!

    Online lékárna, které se podaří skloubit prodej léků s praktickými radami specialistů, je pro nemocné doslova Mekkou. Jednou z těch, jež vsadily na tuto kombinaci, je lékárna Samoléčení.cz. Najdete ji na serveru www.samoleceni.cz, ale má i svou kamennou obdobu – lékárna Brno (přesněji se jmenuje lékárna Aesculap), odkud čerpá většinu praktických zkušeností.

    Cílem této lékárny není přehltit potenciálního zákazníka nepřeberným množstvím výrobků. Odborníci z řad farmaceutů a lékařů, kteří s touto lékárnou úzce spolupracují, se snaží návštěvníkům webu doporučit pouze přípravky, s nimiž mají dobré zkušenosti a zároveň medikamenty takové, jejichž kupě je z finančního hlediska výhodná.

    Na stránkách lékárny Samoléčení.cz najdete mnoho různých sekcí. Každá z nich navíc zahrnuje několik tematických okruhů, které podrobněji rozvíjejí danou problematiku, a tak je pro klienta daleko snazší vybrat si výrobek, který mu bude ve všech směrech vyhovovat. Pokud si nejste volbou správného léku jisti, nabízí tento web individuální řešení vašeho problému prostřednictvím online poradny.

    Ať už patříte mezi příznivce novátorského nakupování léků na internetu anebo zůstáváte věrni staré dobré lékárně naproti přes ulici, věřte, že nikdy není na škodu znát všechny své možnosti.

    Přečtěte si také: