Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Moderní háčkování pomocí bambusových háčků

    8.7.2013, Kateřina Ondíková

    Baví vás ruční práce? Máte dostatek času a chuť relaxovat jiným způsobem, než u obrazovky televize? Přinášíme vám nový rozměr háčkování pomocí bambusových háčků! Zapomeňte na těžké kovové jehlice, netrapte své prsty nepohodlnými háčky. Bambusové háčky vás nadchnout!

    Je vědecky potvrzené, že ruční práce a především háčkování je zdravé. Podporuje rozvoj, osvojení i udržení správné motoriky prstů, předchází nemocem stáří, kam řadíme například Alzheimera. Můžeme tedy říct, že háčkování prospívá jak fyzickému, tak psychickému zdraví člověka. S háčkování je to podobné, jako s jízdou na kole! Kdo se jednou háčkovat naučí, nikdy nezapomene naučené pohyby rukou.

    Pamatujete si krásné čepičky z dětství od babiček? Dopřejte si luxus vlastnoručně vyráběných doplňků i dnes. Nemusíte obtěžovat své vitální babičky, i když i je jistě bambusové háčky potěší! Zapomeňte na kupované dečky a nepovedené háčkováné výrobky sériové výroby. S našimi bambusovými háčky si vykouzlíte originální skvosty pro sebe i své přátelé v pohodlí svého domova!

    Háčkování pro mladé i starší dámy

    Výhodou našich bambusových háčků je jejich nízká hmotnost a přírodní materiál - bambus. Krásně se drží a vaše ruka ocení, jemnost povrchu. V našem balení naleznete sadu 12 bambusových háčků různých velikostí, tak abyste mohli kouzlit motivy, které si budete přát.

    Pokud si naši sadu objednáte, budete stejně jako naši spokojení zákazníci mile překvapeni rychlosti dodání a především nulovými náklady na poštovné. Pokud chcete podaravot své babičky a tetičky, jistě budou bambusovými háčky nadšené. Mohou si společně založit kroužek háčkování a o dokonalé výrobky nebude nouze! Navíc, budou mít dobrý důvod ke společným setkáním, kde se mohou svými nápady obohacovat navzájem.

    Háčkování, stejně jako pletení prochází po staletí různými stádii vývoje. Tak, jak se moderní doba projevuje ve všech směrech, i v háčkování tomu není jinak! Pojďte s dobou a objednejte si sadu bambusových háčků za bezkonkurenční cenu ještě dnes!

     

    Přečtěte si také: