Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Léčba a zhojení zlomenin

    21.6.2013, Kateřina Ondíková

    Za svůj život se zlomeninou potká skoro každý z nás. Stačí chvilka nepozornosti a úraz je na světě! Následek naší lehkomyslnosti v podobě zlomeniny je však vzpomínkou na dlouhé týdny, při špatném zhojení i připomínka celoživotní. Zkusme být při léčení zlomenin zodpovědní a věnovat tomuto procesu stejnou péči, jako věnujeme například každodenní starosti o náš chrup.

    Zlomenina kostí patří k velmi bolestivým úrazům. Přečkáme-li čas na strávený v čekárně místní chirurgie, domů se vracíme se sádrovou ozdobou. Jsme neohrabaní a při prvních pár dnech potřebujeme asistenci a pomoc druhých. Aby však zlomenina neměla trvalé následky, zkuste doplnit svůj jídelníček o podpůrný doplněk stravy.  Samozřejmě stejně jako u různých vitamínů, každé tělo reaguje maličko jinak. Někdo si nemůže vynachválit doplňování vitamínu C, jiný potřebuje polykat tabletky železa. Jedno je však jisté! Přípravkem Femoralex  nic nezkazíte, jen můžete získat!

    Dopřejte svým kostem to nejlepší

    Při hojení zlomenin tělo obnovuje kostní hmotu. Abychom ho v tomto procesu podpořili, jen pestrá strava nestačí! Přípravek Femoralex obsahuje potřebné látky k obnově kostní hmoty, jako je vitamín K2 nebo D3. Samozřejmě jak už tušíme od dob základní školy nezbytné bílkoviny jsou samozřejmostí. Pomocník při správné obnově kostní hmoty bílkovina laktoferin, je dalším nezbytným prvkem obsaženým v přípravku Femoralexu.

    Léčba zlomenin vyžaduje naši trpělivost a správnou rehabilitaci. Předcházejme proto špatnému hojení z nedostatku správných vitamínů, které tělo potřebuje více než kdy jindy. Udělejme našemu tělu laskavost, podpořte ho správnou péčí a ona se nám odvděčí správným zhojením vaši zlomeniny bez větších komplikací. Buďte zodpovědní k vašemu zdraví a usnadněte vaší léčbu podporou v podobě potravinového doplňku. Základem pevného zdraví a předcházení řídnutí kostí je však pestrý jídelníček bohatý na bílkoviny, tuky i různé druhy vitamínů, které naše tělo ke správné funkci potřebuje! Dopřejte sami sobě to nejlepší!

    Přečtěte si také: