Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Splňte si svůj sen o exotiké dovolené

    21.6.2013, Kateřina Ondíková

    Nastává nejoblíbenější čas roku každého z nás. Děti se nemohou dočkat a zběsile odpočítávají poslední dny školní docházky, dospělí hypnotizují pracovní kalendáře a nedočkavě se upínají k začátku své vytoužené letní dovolené. Vyhněte se letos přeplněným letoviskům, užijte si zasloužený luxus za váš celoroční pracovní program. Vyrazte na exotickou dovolenou!

    Chorvatsko a jiné přilehlé destinace zná každý z nás, jako své boty. Když se chceme vytáhnout před příbuznými, zakoupíme si v nejbližší cestovní kanceláři pobytový zájezd na břehy Rudého moře do Egypta. Nic proti, moře krásné, let přiměřeně dlouhý, cena za očekávané služby slušná. Jen kolem resort samý písek, vedro k zalknutí. Zkuste to letos jinak! Opusťte přeplněné lokality, hotelové komplexy praskající ve všech!

    Luxus by měl být zaslouženou odměnou za naši dřinu. Není to jen výhoda pro bohaté spoluobčany! Ale drobnost, jež nám zkrášluje pošmurné všední dny. Je to jako koupit si kávu místo z automatu za pár korun v řetězci nadnárodního americké gigantu! Už jen pocit, že smíte, je odzbrojující. A samotný fakt, kdy si luxus dopřáváte je opojný!

    Dovolená se vším všudy!

    Co takhle exotická dovolená na maledivských ostrovech? Špatně snášíte let? Není nic snazšího než si zkrátit své trápení a vyrazit do Portugalska. Chcete-li se nejen za svůj pobyt usmažit na sluníčku do barvy podobné emigrantovi z Afriky, ale zároveň objevovat nová místa ve vysoké frekvenci, pak vyrazte na luxusní plavbu. Každý den jiný přístav, pláže a poznávání nových památek a kultur? Láká vás mít ten nejkrásnější výhled z vašeho okna? Kajuta s výhledem na širé moře s pohledem, jež neomrzí, splní váš sen!

    Pokud si ještě stále kladete otázku kam na dovolenou, nezoufejte! Nikdy není pozdě! Kvalitní cestovní kancelář vám dokáže splnit sen o luxusní dovolené na míru s jakýmkoli časovým předstihem. Každý z nás je individuální a to, co chce jeden nemusí vyžadovat druhý. Záleží pouze na vašich nárocích. Stačí jen zapřemýšlet, jakou zemi rádi poznáte. Luxusní dovolená by měl být vždy čas, kdy se plní vaše tajná přání a servis o vaši osobu a blízké odpovídá všemu, po čem toužíte. Nechte se rozmazlovat a buďte hýčkání. Vždyť dovolená je časem odpočinku a užívání si života. Užijte si letošní léto tu pravou exotickou dovolenou se vším všudy! Opálení po čase vybledne, zážitky však zůstávají na celý život.

    Přečtěte si také: