Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Letní dovolená ve Vranově nad Dyjí

    25.5.2013, Kateřina Ondíková

    Plánuje letní dovolenou nebo odpočinek na prodloužený víkend? Zapomeňte na cesty do zahraničí! Je to drahé, stresující a doprava letecky nebo autem vám zabere většinu času! Česká republika nabízí spoustu krásných míst, kde se relaxujete stejně dobře jako v náručí luxusních evropských letovisek. Objevte s námi krásy Vranova nad Dyjí se skleničkou dobrého vína!

    V těchto měsících je nejvyšší čas na zajištění letní dovolené a ubytování. Chcete-li skloubit dohromady vyjížďky na kole, odpočinek u bazénu i pěší výlety do přírody, vsaďte na jistotu. V naší republice najdeme hotely a penziony všech úrovní, ale jen některé se hodí ke strávení aktivní rodinné dovolené. Ze své zkušenosti mohu vřele doporučit penzion Anita. Najdeme ho přímo ve Vranově nad Dyjí, na pravém břehu řeky Dyje, s krásným výhledem na prastaré Hamerské vrásy. Toto ubytování pro rodiny s dětmi předčí vaše očekávání!

    Víno, slunce, pohoda

    Vranov nad Dyjí vám nabízí skvělou polohu pro výlety jak po okolí, tak do blízkého Rakouska. Nudit se zde určitě nebudete! Jednou z nejnavštěvovanějších památkou, která stojí za prohlídku je bezesporu samotný zámek Vranov nad Dyjí. Pyšní se překrásným výhledem ze svého nádvoří, který musíte navštívit. V okolí nalezneme i spoustu cenných památek a zřícenin prastarých hradů. Krásy okolí můžete obdivovat jako pěší turista, nebo šlápnout do pedálů jízdních kol.

    Chcete-li si odpočinout v prostorách penzionu, pak můžete využít bazén nebo si zahrát tenis na zdejším kurtu. Potřebujete-li být i na své dovolené spojeni s okolním světem, pak jistě uvítáte možnost wifi připojení. Uzavřený areál parkoviště pro hosty je samozřejmostí. Váš vůz tu bude v bezpečí.

    Jistě si nezapomeňte vyhradit alespoň jeden den na výlety po okolních vinařstvích. Byl by hřích při pobytu na Jižní Moravě neokusit skleničku lahodného vína. Znojemsko je svými skvělými vinicemi proslulé! My jsme navštívili při poslední návštěvě vinici Šobes a návštěva to nebyla poslední! Vinařská turistika v okolí Podyjí jen kvete. Z místních vinařství jistě z prázdné neodejdete a doma si bude vychutnávat ještě dlouho kvalitní víno. Pokud budete unaveni degustacemi, odpočiňte si při pohledu na hladinu přehrady. Vranovská přehradavám dodá klid na duši a zároveň při malé zastávce načerpáte novou energii.

    Vranovsko vás vždy přivítá s otevřenou náručí! Penzion Anita ve Vranově nad Dyjí vřele doporučuji. Můžete zde prožít krásné chvilky rodinné dovolené ať už při pobytu v penzionu i mimo něj. Stejně plnohodnotně zde můžete prožít i romantický víkend ve dvou. Z dobrých zdrojů místního personálu vím, že nás brzy penzion přivítá v pozměněném modernějším kabátě.

     

    Přečtěte si také: