Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Odpočiňte si ve vlastní vířivce!

    23.5.2013, Kateřina Ondíková

    Milujete relaxování ve vířivce? Říkáte si, jaké by to bylo dopřát si luxus a moci si odpočinou v proudu teplé vody a uvolňujících bublinek každý den? Dopřejte si to nejlepší a zapomeňte na sdílení společných vířivek ve wellness centrech nebo hotelech! Pořiďte si vlastní vířivku ještě dnes.

    Člověk, který si umí užívat života je od přírody požitkářský a sobecký. Chce to nejlepší, čeká luxus, který si zaslouží a moc dobře ví, že precizní péče něco stojí! Pokud se jedná o jeho samého, investuje vysoké částky do masáží a rozmazlování se. Je dobře obeznámen s faktem o kvalitním odpočinku prospívající našemu tělu. Nejsnazším způsobem relaxace současné doby je vířivka. Nalezneme je prakticky ve všech lepších odpočinkových resortech, aquaparcích i fitness centrech. Máte-li strach z možných nemocí lebedících si v teplé vodě, pořiďte si vířivku vlastní.

    Do zahrady i domu

    Vířivé vany můžete umístit prakticky kamkoli. Záleží jen na vás, jestli dáváte přednost soukromí zdí čí koupelen nebo se chcete při blahodárném relaxování kochat přírodou za zpěvu ptáků vaší zahrady. Kvalitní odpočinek by měl vždy probíhat v prostoru vám pohodlném a milém. Bez rušivých zvuků. Měl by to být jen svět pro vás, kde se dokážete odpoutat od okolního dění. Při odpočinku, který vám vířivka dopřává by mělo tělo regenerovat a zbavit se stresu a zbytečného napětí. Pokud máte partnera, který vám dokáže dopomoci k celkové zrelaxovanému stavu masáží, máte vyhráno!

    Vířivky se stanou oblíbenou součástí každé party. Vaše přátelé neodmítnou žádné pozvání a automaticky si s sebou začnou brát plavky. Aby vířivka či vířivá vana ustála nápor většího počtu relaxujících, je nutné dodržovat jednoduchá opatření. Vše potřebné k čištění trysek i udržování vody bez zbytečných bakterií vám poradí školený personál. Nemusíte se bát, že by péče o vířivku zabrala všechen váš volný čas. S trochou trpělivosti, šikovnosti a praxe to půjde brzy samo!

    Vířivé vany najdete na Canadian-spa.cz.

     

    Přečtěte si také: