Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Připravte své nohy na léto aneb pedikúra je nutnost!

    17.5.2013, Kateřina Ondíková

    Znáte to! Zima nám dává zabrat. Pleť je po dlouhých zimních měsících unavená a o kráse si můžeme nechat zdát! Vlasy se dají pod rukou dobrého kadeřníka zkrášlit a vykouzlí z vás sexy vílu. S radostí odhazujeme zimní sněhule a kozačky. Na nožky si ladně obouváme baleríny i páskové střevíce. Pocit svobody, kdy naše nohy odhodí ponožky a zimní obuv, je opojný! Avšak naše dolní končetiny po zimně potřebují více péče než kdy jindy! Pojďme poodhalit jednoduchá tajemství, která vykouzlí nožky jako ze škatulky!

    Když sjedete pohledem od kolen dolů, první na ráně jsou vaše lýtka. Abychom při jejich odhalování nezabarvily naše tváře studem, dopřejte jim depilaci. Je zcela jedno, zdali vezmete do ruky žiletku, depilátor, nebo se svěříte profesionálům s voskem. Mějte na paměti, že jen hladké nohy jsou krásné! Pokud i přes pečlivé zbavení chloupků usoudíte, že spočine-li váš zrak na povadlých lýtkových svalech, zkuste jednoduché posilující triky.

    Nohy budou vaší ozdobou!

    Podíváme-li se od kotníku dolů na svá denně namáhaná chodidla, budete jistě souhlasit, že si zaslouží relax v podobě prvotřídního ošetření. Pedikúra po dlouhé zimě by měla být stejnou samozřejmostí jako výměna ponožek. V létě je pak toto ošetření absolutní nutností! Znáte-li horší pohled, než na krásné nové botky na pásek, z nichž nehezky vykukuje rozpraskaná pata a neupravené nehty? Buďme soudné! Pokud opravdu nedokážeme provést pedikúru vlastními silami, obětujte čas a peníze a vsaďte na odborníky na slovo vzaté! Užijete si příjemné ošetření svých chodidel, kdy zapomenete na starosti všedních dnů. Budete odcházet s pocitem lehkosti a vaše nohy vám poděkují!

    Třešničkou na dortu budou krásně zářící a ošetřené nehty. Nikdo neumí lépe zastřihnout vaše dlouhé drápky, které by slušely každé čtyřnohé šelmě, než dobrá pedikérka. Výběr barvy laku je ponechán pouze na vaší fantazii. A jedna rada na závěr - důležitá je hydratace! Vysušená chodidla mají sklony k praskání a suchá šupinatá lýtka nejsou sexy ozdobou. Vaše nohy se jarních zkrášlujících úprav již nemohou dočkat!

    Přečtěte si také: