Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak bude zítra?

    11.1.2013, Kateřina Ondíková

    Člověk je tvor zvídavý a málokdo z nás má rád překvapení. Pokud je možnost vědět něco navíc s časovým předstihem, vždy šanci využijeme. Touha po informacích se rozvíjí úměrně s jednoduchostí získávání informací. Nic neovlivňuje náš život více, než počasí! Podmiňujeme přírodě vše. Oblečení, plánování dovolených a výletů. Těšíme se na krásný slunný nedělní den a propadáme depresím v ponurých deštivých měsících.

    Meteoradar, váš nový pomocník

    Dny, kdy nevíte, jak se vhodně obléci, jsou k nesnesení. Komplikují nám ranní výběr garderóby, zaberou více času, než máme vyčleněný na průzkum skříně. Začátek dne je chladný, ale co odpoledne? Předcházet tomuto dilema můžeme pomocí meteoradaru. Ten nám přesně ukáže, jak se bude měnit počasí v průběhu dne. Kdy začne pršet, kdy vysvitne sluníčko. Pohled na mapu nám zabere jen pár chvil a můžeme se cítit v průběhu dne méně zaskočeni aprílovým počasím. Vhodné je meteoradar používat i při služebních cestách, kdy si nejsme jisti, jak především v zimních měsících bude vypadat sjízdnost a sněhová pokrývka na silnicích.

    Předpověď pro lyžaře

    Jak již bylo zmíněno slovo sníh, především lyžaři a milovníci zimních sportů jistě ocení sněhové zpravodajství. Tato doplňková služba je k nezaplacení. V dnešní hektické době, kdy je vše rozplánované do poslední vteřiny, nám jistě přijde vhod. Většina lidí tráví svůj volný čas v zimních měsících na hřebenech hor a v zimních střediscích. Pokud nemáte tolik volného času, je zcela běžné jezdit na noční lyžování po práci. Aktuální předpověď počasí na horách máte hned po ruce. Na webových stránkách www.slunecno.cz si samozřejmě můžete nastavit i zasílání aktuální předpovědi na vaší e-mailovou adresu.

    Počasí v zahraničí

    Plánujete-li zimní dovolenou, rozhodujícím faktorem při výběru destinace je jistě počasí. Nikdo si nepřeje mít zkaženou náladu kvůli propršenému vytouženému odpočinku. Nejnavštěvovanější světové metropole, stejně jako evropská zimní střediska a přímořská letoviska, naleznete v sekci počasí ve světě. K nejnavštěvovanějším evropským zemím patří Itálie. Nejen pro své přírodní krásy, ale zároveň pro své rozmanité klimatické podmínky. Nalezneme zde jak horská střediska, tak přímořská letoviska. Romantická zákoutí Florencie, historické památky starého Říma. Každý si v Itálii najde to své!

    Přečtěte si také: