Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Lyžování v Itálii tím nejlepším dárkem na Vánoce

    21.8.2012, Markéta Vocetková

    Dovolené nemusíte trávit jen uprostřed léta na pláži. Člověk by měl odpočívat pravidelně a s rozvahou. Dovolená v zimě na horách je tím nejlepším řešením.

    I když v těchto dnech padají teplotní rekordy a v nás vře touha po vodě stejně jako rtuť v teploměrech, musíme chodit do práce a starat se o běžné povinnosti všedních dnů. O to více nás potěší, když si můžeme vyrazit k vodě či do hospůdky a pořádně se ochladit. Chráníme tak nejen své zdraví ale i psychiku. Koho by bavilo věčně jen pracovat? Dovolená u moře či v tuzemsku je už ve většině případů za námi, a tak se můžeme těšit jen na víkendy či teplé večery strávené s přáteli.

    Dovolenou můžete prožít několikrát za rok

    Když tak budete sedět nad pivečkem s pěknou pěnovou čepicí, zamyslete se, zda by se nedala vyměnit za čepici sněhovou. Například takové lyžování v Itálii nemusí být vůbec špatnou myšlenkou. Italské Alpy nabízí širokou škálu možností zájezdů, a protože je Itálie oblíbenou destinací lidí z celého světa, není na škodu vyhledat si ve vyhledávačích pojem lyžařské zájezdy Itálie co nejdříve. Rozhodně neuděláte chybu rezervací.

    Češi jsou bez nadsázky milovníky zimních sportů. Ať už je sledují doma z pohodlí vlastního křesla či jezdí pravidelně na hory do Krkonoš, touha brázdit sjezdovky je téměř v každém z nás. A vzhledem k faktu, že člověk je chamtivý a zvídavý, chce poznat nejen českou dolinu ale také svět, zimní dovolená v Itálii je přímo nasnadě.

    Proč nevyzkoušet něco nového? Hranice a svět je nám otevřený, máme možnost volby. Žijeme jen jednou a měli bychom toho stihnout co nejvíce. A jestli si říkáte, že dvě dovolené za rok nelze zvládnout, mám pro vás jednoduché řešení. Díky výhodným nabídkám, které naleznete na internetu, si prodloužený víkend či týdenní dovolenou v Alpách může dovolit při troše dobré vůle téměř každý.

    Odpočinek potřebuje každý z nás a čekat celý rok je velmi kruté. A proč tedy čekat? Dejte si dárek k Vánocům a odjeďte poznávat krásy italských hor.

    Přečtěte si také: