Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Kouzlo společného nakupování. Ušetřeme co nejvíce!

    25.6.2012, Radka Kapuciánová

    Jistě je již všichni důvěrně známe – slevové servery, které nám každý den nabízí nespočet nových a zajímavých nabídek takřka na všechno. Kouzlu hromadného nakupování, díky kterému se nám daří mnoho ušetřit, propadlo již mnoho z nás.

    Slevy, slevy, slevy… Jedno slovo, které nás vždy téměř zhypnotizuje. Že vás ještě nedostaly? To se ovšem může lehko změnit, a to především teď, kdy se blíží letní prázdniny. Děti vám odjedou na tábor nebo k babičce a vy přemýšlíte, co byste s partnerem podnikli, když už máte konečně trochu času na sebe. Na internetu, třeba na portálu TopSleva.cz, můžete najít nejrůznější slevy na pobyty, ať už v našich krajích či dalekých končinách. Nezáleží, jestli budete chtít vyrazit na víkendový poznávací výlet, na týden do Krkonoš či na deset dní do Tunisu; vše najdete, stačí jen hledat. Dovolené většinou pořádají menší a nepříliš známé cestovní kanceláře, které sdružuje Asociace cestovních kanceláří.

    Najdete zde také mnoho wellness zájezdů, které jsou skutečnou odpočinkovou dovolenou především pro ty, kteří jsou v práci neustále ve stresu, berou si práci i domů a nedokáží se od ní odpoutat. Ovšem i člověk s klidnou prací ocení, když se o něho někdo stará. No řekněte, kdo by se nechtěl nechat opečovávat na masážích, zábalech, pedikúře, manikúře, u kadeřníka atd.

    Tak už jste si konečně pořídili dovolenou, ale zjistili jste, že vám ve výbavě chybí nové plavky, sluneční brýle nebo třeba opalovací krém? Nevadí, portál TopSleva.cz nabízí také slevy na zboží. Nemusíte běhat po obchodech a na poslední chvíli shánět potřebné zboží, jednoduše si vyberete z pohodlí domova, a pak už jen čekáte na poštu nebo si dojdete na pobočku vyzvednout si objednanou věc.

    Server TopSleva.cz je osmým nejstarším na našem trhu, funguje od roku 2010 a od začátku svého fungování se zaměřuje jen na kvalitní nabídky, se kterými jsou zákazníci velmi spokojení. Díky tomu se těší dobrému jménu. Sází i na reklamu, takže například v Praze nyní můžete spatřit billboardy upozorňující na tento server, který se během června změní na slevový srovnávač, a nabídne tak ještě více slev, především na pobyty nejrůznějšího typu. Už nyní nabízí přes dva tisíce slev od ověřených slevových serverů, takže se zákazníci nemusí bát nekalého zacházení.

    Přečtěte si také: