Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nakupujte kondomy online a vybírejte ze široké škály kvalitních výrobků!

    4.6.2011, Veronika Vycpálková

    Kondom neboli prezervativ je mužský antikoncepční prostředek z latexu. V České republice je téma sexu a potažmo antikoncepce postupně detabuizováno, a tak většina mladých lidí ví o možnostech antikoncepce ještě před zahájením sexuálního života. Proto si nejen mladí lidé svědomitě kupují kondomy. Dbají tak nejen na své zdraví, ale také se vyvarují nechtěného těhotenství, které ve většině případů nekončí dobře - kompletní změnou životního stylu, kojeneckými ústavy, adopcí a v tom nejkrajnějším případě interrupcí.

    Přestože není důvod ke studu, pro někoho může být samotný nákup kondomů nepříjemný. V tomto případě je řešení poměrně jednoduché. Kondomy lze zakoupit také v online obchodě, kde můžete libovolně dlouho vybírat a nemusíte mít strach, že po vás lidi zvědavě pokukují. A že je z čeho vybírat. Kondomy mají velmi dlouhou historii. Již před více než 3000 lety byly používány plátěné návleky na penis. Dnes již plátěné návleky neseženete, ale vybírat můžete z velké škály kondomů.

    Klasikou jsou lubrikované průhledné kondomy bez vůně a vzoru. Pokud byste ale raději experimentovali, kromě nejrůznějších barev (červený, černý, zelený, žlutý,..), vůní (jahoda, banán, čokoláda, máta, ananas, mango, vanilková zmrzlina, borůvkové muffiny, horká čokoláda, pomerančová limonáda a další) je pro vás připraveno také několik druhů textur (kroužky, vroubky) a jiných efektů (zvýšená lubrikace pro co největší citlivost, s hřejivým účinkem, napuštěné olejíčkem pro delší výdrž). Necelá dvě procenta populace trpí alergií na latex. Ani ti nejsou opomenuti, a tak v nabídce nechybí nelatexové kondomy.

    Koupě prezervativů přes internet má několik výhod. Kromě výše zmíněného klidu při výběru pořídíte kondomy za nižší cenu samozřejmě v té nejvyšší kvalitě. Balíček vám doručí až domů a jeho diskrétnost je zaručena. Název obchodu ani obsah balíku není nikde zaznamenán. Prohlédněte si nabídku obchodu Kondomshop - www.kondomshop.cz.

    Přečtěte si také: