Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Tantrický sex

    25.9.2010, Veronika Vycpálková

    Tantra vznikla před pěti tisíci lety v Indii. V tomto učení není sex brán jako honba za orgasmem o pracovní přestávce na oběd, ale jako pozvolná cesta k uvolnění těla s výhledem na osvobozující extázi. Tantrický sex otevírá bloky ve vašem těle, a proto vás čeká kromě hlubokých sexuálních zážitků také pocit opravdového uvolnění.

    Na tantrický sex si musí oba partneři vyhradit čas. Nejde tedy o desetiminutovou „rychlovku“. Bavíme se o hodinách, polovině dne.

    Tantrický sex je spíše jako obřad, proto je třeba ani uvnitř sebe nespěchat a snažit se naplno věnovat jen tomu, co právě mezi vámi a vaším partnerem probíhá.

    Na rozehřátí je dobré se ve dvou naložit do napuštěné vany s vonným koupelovým olejem. Zapomeňte na to, že ve vaně proberete složenky, které na vás čekají na stole. Tento moment patří jen vám, jako milencům, nikoliv jako právním subjektům, opravářům, právníkům, lékařům, či učitelům.

    Po společné koupeli se přesunete do místa, kde bude zbytek obřadu probíhat. Mělo by to být skutečně pohodlné místo, což bývá ve většině případů postel. Nebojte se využít jakákoliv běžně zakázaná klišé – okvětní lístky v posteli, tajuplné světlo svíček. Vše dodá na intenzitě zážitku.

    Hluboce dýchejte; to je základ uvolňujícího tantrického sexu, neboť vám v těle bude stále kolovat čerstvý kyslík, který vás sám o sobě bude lehce oblažovat.

    Nikam nespěchat

    Kdy jindy je čas na to se věnovat každému centimetru partnerova těla, než právě teď. Systém, který vám bude nejpříjemnější, je jen na vás. Zdali se budete oba vzájemně hladit a masírovat, nebo se v určitých, nebo klidně neurčitých intervalech střídat a naplno se nořit do hloubky partnerových dotyků.

    Oči by měly zůstat otevřené a místo toho, abyste se se svým vzrušením uzavírali sami do sebe, tak při pohledu do partnerových očí budete tento pocit sdílet a budou se odbourávat veškerá tabu mezi vámi, a vaše sexuální energie bude moci volně proudit.

    Typickou polohou při tantrickém sexu je ta, kdy žena dá sedícímu partnerovi nohy kolem těla tak, aby mu seděla na klíně. V této poloze je nasnadě představa, že ženskými genitáliemi do muže proudí sexuální energie, kterou poté muž ženě vrací polibkem.

    Vrcholem tantrického sexu je moment, kdy přestanete rozlišovat mezi vaším a partnerovým tělem.

    Přečtěte si také: