Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Erotické pomůcky už dávno nejsou tabu. Objevte je i vy!

    17.12.2012, Markéta Vocetková

    Udržet partnera při chuti, nezevšednět si a neustále po sobě toužit. Se správným receptem to není vůbec těžké.

    Milovat někoho, chodit na rande, držet se za ruce a flirtovat. Týká se to většiny z nás. Užívat si společnosti svého protějšku. A ke společně stráveným rǒantickým chvilkám patří pochopiteně i milování... Užívejte si pokaždé jinak Vášeň, chtíč a touha. Ty doteky štěstí, kdy nemyslíme na nic jiného, než na úžasnou vůni partnera, jeho tělo, tisknoucí se k našemu a blažené pocity, které to v nás vyvolává. Krásná to představa, že? Užívat si společnost partnera, další noci nabité erotickým napětím, kdy spíme jen pár hodin a stejně jsme druhý den odpočatí a svěží.

    Bohužel, jak tomu v životě tak bývá, nic netrvá věčně. I ty nejžhavější plameny vyhasnou, když nejsou živeny a podporovány. Vztah poté uvízne na bodu mrazu - steteotypu, partneři vědí, co od sebe mohou očekávat, znají dopředu všechny pohyby, polohy, vědí přesný postup. To není zrovna nejlepší. Ano, má to své výhody, vědět, co partnera nejvíce vyburcuje, čím ho potěšit. Ovšem předvídatelnost celého aktu asi není tím, po čem toužíme jak my, tak náš partner. Asi si říkáte, že to už prostě k dlouhodobějšímu vztahu patří, že je to naprosto normální a vášeň a chtíč je pouze pro osoby, které preferují vztahy na jednu noc. Já osobně mám jiný názor. Jiskra ve vztahu může hořet dlouho, když je ji jak rozdmýchat. A to jde nejlépe přes postel.

    Ptáte se jak? Experimentujte!

    Vyzkoušejte nové polohy, které vytvoří výbuch vášně, kupte si erotické prádélko a rozjeďte velkou erotickou show. Nebo ještě lépe, odhoďte zábrany a navštivte některý sex shop. Erotické pomůcky jsou stále ještě na většině míst tabu, ovšem nemusí tomu tak být ve vaší ložnici. S novými modely hraček a dráždivých pomůcek se určitě v ložnici nudit nebudete. A že nejste tak odvážná na osobní návštěvu obchodu? Tak to vyřešte elegantně a nakupte si kdykoliv přes internet. Například e-shop mujrobertek.cz nabízí spoustu skvělého zboží, přímo určeného pro vaše erotické hrátky. Vsaďte na kvalitu, diskrétnost a profesionalitu a užívejte si jako nikdy.

    Přečtěte si také: