Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Seznamka nejen pro hledání lásky, najít si můžete i kamaráda

    22.11.2012, Alice Jendelová

    Hledáte partnera, kamaráda či si chcete dopisovat? Nebo se jen vypsat ze svých zážitků? Tady najdete vše na jednom místě.

    Seznamka People love people, tedy lidé milují lidi, nabízí pro uživatele internetu mimořádně mnoho. Asi jako každá seznamka vám samozřejmě zprostředkuje možnost jak najít partnera.

    Najdete, koho potřebujete

    Hledáte lásku či kamaráda? Obojí je možné. Seznámit se můžete prostřednictvím internetu jak s mužem, tak se ženou. Seznamka je určena na heterosexuálně i homosexuálně zaměřené uživatele a dokonce je zavedena i sekce pro věřící.

    Kromě budoucí lásky si ale můžete najít někoho na dopisování nebo pro kamarádství. Věk zde nehraje žádnou roli, pro každého se někdo najde.

    Flirt, kamarádství nebo vztah?

    Možná ale nehledáte vážný vztah. Třeba jste zrovna jeden ukončili a chcete si trochu užívat. Nebo na vážné vztahy prostě nejste. Seznamka nabízí i uživatele, kteří mají zájem o flirt. A co vy víte? Třeba z toho nakonec bude i dlouhodobý vztah.

    Kromě budoucí lásky si ale můžete najít někoho na dopisování nebo pro kamarádství. Lidé potřebují přítele, s kterým si zajdou na kafe a proberou všechno, třeba i tu lásku. Svěřit se svými problémy nebo si je popovídat je ale možné i po mailu. Na seznamce najdete i sekce pro dopisování. Ať už hledáte cokoliv, věk zde nehraje žádnou roli, pro každého se někdo najde.

    Vezměte to do svých rukou

    A pokud ne, založte si profil sami a čekejte na nabídky. Registrace je jednoduchá a pak už jen vyplníte profil přesně podle vašich požadavků. Pak můžete čekat na odpovědi nebo sami vyhledávat a chatovat s uživateli, kteří vás zaujali.

    Vygenerujte si ideální rande nebo věřte náhodě

    Seznamka nabízí více možností, jak hledat mezi uživateli právě to, co hledáte. Můžete si zadat kritéria jako věk či město, ale i vzhled a zájmy. Najdete tak ideálního partnera přesně podle vašich představ. Nebo nechte osud v rukou náhody a projíždějte vybrané profily na hlavní stránce.

    Může to být i váš příběh

    Na stránkách jsou také k pročtení seznamka příběhy, kde jsou osudy lidí, kteří našli lásku nebo ji hledají. I vy můžete napsat svůj příběh, ať už o milostném zklamání nebo smůle v lásce. Nikdy nevíte, kdo si příběh přečte a najde ve vás spřízněnou duši.

    Přečtěte si také: