Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Letní flirt s rozumem

    10.9.2012, Hana Adltová

    V letních měsících a především hlavně o dovolených v zahraničních letoviscích se řada z nás neváhá oddávat prázdninovým flirtům či románkům. Jak by se také dalo odolat spoře oděnému exotickému objektu, který na nás smyslně pohlíží a mrká. Máme pocit, že i my jsme v tomto novém prostředí daleko od domova neodolatelní a zvláštní kouzlo anonymity nás přímo nabádá být někým jiným a chovat se tak, jak se normálně nechováme.

    Není potřeba dlouhého vysvětlování proč se to tak děje. Vždyť je přeci jasné, že právě o dovolených z nás opadá stres a všední starosti. Začínáme se bavit, slunce nám dodává energii a pálí do těch svůdných těl, které právě někdy stojí za tím, že ztratíme hlavu. Prázdninové románky a sex na jednu noc jsou prostou příčinou, která se odehrává u určitých jedinců a nemusí mít ani nějak zvláštní průběh příběhu, který tomu předcházel a muž, nebo žena ho může zopakovat za svůj život hned několikrát. Ale ne každý máme na to být ten, kdo nad vším ráno mávne rukou se slovy, hlavně, že jsem si užil. I v případě takového flirtu je potřeba od začátku vědět do čeho jdete a proto myslet na sebe a, v případě, že si užíváte dovolené sám, i na svou drahou polovičku, která na vás doma čeká.

    Chránit se je důležité

    Bohužel se stává, že i přes to, že doma máte milujícího partnera či partnerku situaci nezvládnete a do letní aférky se bezhlavě pouštíte s tím, že ono to nějak dopadne. Když už se stane, měli byste se vášni oddat bezpečně a to platí pro všechny. Ochrana je pro vás velmi důležitá. Přivést si z dovolené suvenýr v podobě pohlavní nemoci by bylo jistě velmi nepříjemnou záležitostí.

    Osudová láska

    I když jste momentálně nezadaní a jste takzvaně na lovu, ani vy nejásejte. Po té úžasné noci si myslíte, že jste potkali toho pravého, tu pravou? Nejste přeci v románu Danielle Steel. Jen pár vybraných po takovém románku vytvoří pár a zůstanou spolu. Ve většině případů sundejte své růžové brýle a přestaňte snít. Myslíte si, že místní krasavec či sličná exotická diva k vám budou stále vzhlížet, jako tomu bylo předchozí noc? Že s vámi odcestují, nebo budou držet vztah na dálku? Ruku na srdce, nebudou. Za pár dní vás jistě zastoupí někdo nový a stejně jako tomu bylo i u vás i u další lásky na jednu noc oheň stejně rychle vzplane, jako shoří.

    Poučení

    Jak se chovat po té, co jsme na dovolené prožili nějaký románek a teď nás hlodá svědomí před partnerkou či partnerem, se dá jen těžko radit.Každý to stejně uděláme po svém, a buď se partnerovi přiznáme, nebo ne. Rada na závěr je taková, že nejkrásnější je přeci vždy na dovolené jezdit se svým partnerem a těm nezadaným je potřeba popřát hodně štěstí a třeba se i v dalekých krajích najde opravdová láska, která čeká právě na ně.

    Přečtěte si také: