Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Krásné vlasy během minutky díky jedinečnému kartáči

    10.5.2012, Markéta Vocetková

    Také se děsíte rozčesávání vlasů? Chomáčů vlasů v kartáči a dalších vypadaných vlasů v umyvadle, nepříjemných uzlíků v pramenech vlasů? Pro mě osobně je to noční můra. Stejně jako většina mladých slečen, dam a žen všeobecně, se i já úzkostlivě starám o své vlasy. Používám kondicionéry, šampony a masky na vlasy. Však to dobře znáte.  O to víc mě ničí, když vidím záplavu vlasů v koupelně či na polštáři. Pocuchané mám tak nejen vlasy ale i nervy.

    Zkoušela jsem snad vše, co mě napadlo či co jsem se doslechla v reklamách, od kamarádek a známých. Pravdou však je, že pokud se o vlasy staráte i s tou největší péčí, vaši snahu může překazit špatně zvolený hřeben. Jeho výběr je opravdu důležitý. Zkuste si rozčesat dlouhé, husté vlasy klasickým hřebenem se zuby. Vytrháte si půlku vaší hřívy. Z mé zkušenosti je lepší kartáč. A čím větší, tím lepší.

    [caption id="attachment_98580" align="alignright" width="150" caption="Tangle Teezer"]Tangle Teezer[/caption]

    Ale tou úplně nejlepší možností je kartáč na vlasy Tangle Teezer. Jedná se o speciální kartáč, který byl vyvinut kadeřníkem filmových hvězd Shaunem P.  Je díky svojí konstrukci doporučován předními vlasovými stylisty. Z vlastní zkušenosti jej můžu doporučit - bezbolestné rozčesání suchých i mokrých vlasů a minimum vytržených vlasů jsou hlavními lákadly tohoto téměř zázračného udělátka. Oproti běžným kartáčům je to nepopsatelný rozdíl. Navíc je kartáč tvarován tak, aby padl do ruky, příjemně se držel a dobře se s ním pracovalo.

    Věřte mi, že po vyzkoušení tohoto kartáče už nikdy nebudete chtít jiný kartáč. Zamilujete si jej a už ho nebudete jej chtít dát z ruky. Díky svému tvaru a materiálu, ze kterého je vytvořen, zabraňuje vypadávání vlasů a jejich třepení. Zbavíte se také protivného elektrizování vlasů od běžných hřebenů.

    ZKUSTE TO – SLEVA 15% PRO ČTENÁŘKY veStylu.cz!

    I vy si můžete dopřát svůj Tangle Teezer. Čtenářky magazínu veStylu.cz mají možnost ušetřit celých 15% ceny! Stačí si kartáč Tangle Teezer objednat na webu Keratin.cz a do poznámky při objednávce uvést slevový kód TANGLE.

    Přečtěte si také: