Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Suché rty? Dejte jim tu pravou šťávu!

    22.4.2012, Michaela Sýkorová

    Jaká je první věc, které si všimnete na druhých? Nejznámější vizitkou bývá obyčejně trojice: oči, nehty, boty, ale pravdou je že ostatní si získáte hlavně výrazem ve tváři a příjemným úsměvem. Existuje mnoho způsobů, jak zaměřit pozornost na vaše rty, které jsou oknem ke komunikaci. Nejen v zimě, ale nemálo z nás trpí na popraskanou pokožku v okolí úst a proto je dobře jí pořádně chránit.

    A přesně k tomu účelu slouží voňavé balzámy na rty Crazy Rumors, které vás pohladí, a vy se konečně budete cítit dobře, přičemž se hodí do každé situace a pomohou vaší kůži získat ztracenou vlhkost. Osvěžíte a prokrvíte ústa a navíc si získáte okolí zajímavým zpestřením svého obličeje. Výběrem sladké příchutě můžete i příjemně překvapit partnera při polibku a stát se pro něj tak o něco přitažlivější.

    Co takhle příchuť jablek nebo banánu? Nebo je libo exotičtější kávu, zmrzlinu či čokoládu? Balzámy na rty dokáží splnit každé vaše přání, ať už máte jakékoli chutě. Pryč budou dny, kdy se snažíte neolizovat pusu, jak vás pálí. V druhé polovině roku se zase účinně ubráníte přílišnému opálení, a když už si nestihnete rty natřít, tak je pomocí balzámu rychle zahojíte a to díky působení přísady zvané bambucké máslo.

    Máslo, pocházející z Afriky, se používalo už od pradávna jako hojivý prostředek třeba na popáleniny, takže pomůže vaše ústa zklidnit a ozdravit. Nemusíte k přijímačkám nebo na obchodní schůzku s pytlem a dvěma dírami na oči. Do středu pozornosti se můžete dostat i jednodušší, slušivou a hlavně proslazenou cestou. Skvělým spojením příjemného s užitečným jsou u Crazy Rumors také barvící balzámy, které vkusně a zdravě nahradí běžnou rtěnku a dodají vašemu obličeji ten správný šmrnc.

    Řada lidí trpí na koutky nebo suchou kůži a má někdy pocit, že se mu na rtech někdo v noci vyřádil se struhadlem v ruce. Zarudlá nebo popraskaná pusa, kterou jste před chvílí nervózně hryzali, mluví sama za sebe. A pokud trpíte citlivostí pokožky, tak určitě uvítáte, že jde o bio balzámy na rty, takže se nemusíte bát nepříjemných vedlejších účinků, které by mohla zapříčinit nějaká ta chemie. S Crazy Rumors čekejte rychlost účinku a hlavně šetrnost. Papírový pytel hoďte s klidem do koše a vypravte se s úsměvem do společnosti. Buďte o nějaký ten krok zajímavější než ostatní. Nechte svoje rty zářit.

    Výrobky značky Crazy Rumors můžete zakoupit na e-shopu PureSkinCare.cz.

    Přečtěte si také: