Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak vybrat vhodný make-up? Nechte si poradit podle zkušeností druhých!

    15.3.2012, Michaela Sýkorová

    Blíží se vaše první rande a chcete vypadat dokonale, stejně jako každá správná žena i vy se chcete líbit a hlavně toužíte po tom udělat skvělý první dojem. Po celodenních nákupech, kdy jste prošly snad všechny existující obchody, vás už pořádně bolí nohy. I přes to se spokojeně usmíváte, protože jste nakonec sehnala všechno, co jste potřebovala. Plánujete vypadat prostě perfektně a zapůsobit, jak jen umíte. Po pořádné sprše a po nekonečném maratonu skrz obsah vašeho šatníku ještě zbývá základní kosmetika. Pak jenom hurá do koupelny začít s detailním zkrášlováním.

    Jakmile ale nanesete první vrstvu make-upu, přijde zděšení. V obchodě vás horlivě přesvědčovali o kvalitě a přitom vám vaše řasenka surově lepí řasy k sobě a vy si připadáte jako klaun před výstupem v cirkusu. Bohužel se ale nikdo nesměje. Přesunete se raději k nehtům, které ale po té troše nového laku vypadají spíš jako po útoku zběsilého pilníku a nakonec se už zmůžete na pouhou rezignaci, když se vám koupená rtěnka smyje, a to hned po prvním napití ze skleničky.

    Čert, aby to vzal, pomyslíte si a ze zrcadla na vás kouká váš zamračený obličej. Dali byste nevíte co za to, abyste u nákupu přesně věděli, jak bude ten šampón nebo ta tužka na oči fungovat a hlavně vypadat? Co kdybyste se ale pro příště mohli těchto nepříjemných přešlapů ušetřit? Nemluvě o horlivém smývání nepovedených šminek s očima upřenýma na nemilosrdně tikající hodiny?

    Novinkou, která vás povede je recenze kosmetiky. Koupili byste si přesně to pravé a naprosto jistě byste věděli všechny klady i zápory předem. Odsuňte dotěrné pochyby stranou a nechte se inspirovat. Nespočet spokojených zákaznic hodnotí jednotlivé produkty a díky tomu se můžete přesně dozvědět, v čem je krém, který jste si nedávno vyhlédla kvalitní nebo jestli ten pudr, co potřebujete, skutečně kryje, tak jak má.

    Recenze parfémů vás pak provede světem voňavek, kde podle popisku můžete sázet na jistotu, která trvá. Žádný zajíc v pytli na vás už nebude posměšně vystrkovat uši. Nic nezůstane skryto vašemu pátravému oku, natož aby vás to po nákupu nemile překvapilo, zrovna když potřebujete vypadat dobře na podnikovém večírku nebo na srazu s přáteli u nějaké té skleničky.

    A jestli patří mezi vaše přednosti třeba vaše rty a stojíte o to, aby správně vynikly, pak vám do třetice všeho dobrého poradí při výběru toho pravého recenze rtěnek, přesně tak, aby vaše rty vypadali celý večer stejně svůdně jako, když jste se líčila ve skrytu domova. Dejte na zkušenosti druhých a vybírejte už jen to nejlepší. Vždyť přeci víc hlav víc ví.

    Přečtěte si také: