Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Shoďte kabáty a vyrazte na nákupy. Jaro 2012 je konečně tady!

    12.3.2012, Michaela Sýkorová

    Skutečná zima nám snad už definitivně zamávala na rozloučenou a tolik očekávané jaro se začalo nedočkavě drát na řadu. Zdá se to jako nedávno, kdy nás okupovaly sibiřské mrazy a běžné oblékání vypadalo spíš jako závod typu, kdo bude mít víc vrstev, ten vyhrává. Nepříjemné mrazíky nahradilo pohodlných deset stupňů, a kdyby nás o příchodu probouzejícího se období roku nepřesvědčila teplota, tak cvrlikání ptactva společně se sem tam vykukujícím sluníčkem už nás na pochybách rozhodně nenechají.

    A proto vzhůru na nákupy! Obchody jako Quelle - bývalá síť řetězců, Quelle je nyní Halens, se doslova předbíhající v nabídce, která má kralovat roku 2012, což uspokojí prostě každého, protože je opravdu z čeho vybírat. Je proto čas nechat teplé kabáty a péřovky odpočívat na dalších devět měsíců pěkně v koutě vaší skříně a otevřít po zimním spánku doširoka oči, protože nová sezóna už dávno začala. Nemusí zůstávat pouze u jara, jelikož čas běží dost kvapem a krásné plavky v akci na člověka skoro vyzývavě pomrkávají. Jen málokoho to nechává chladným, takže se neobviňujte za své rozmarné nálady, protože takové jsme skoro všechny. Ačkoliv si pak muži na tyto ženské vlastnosti stěžující nejvíc, tak je to zároveň právě to, co z nás dělá něžné pohlaví, které chtějí mít tolik doma.

    I přes to nemusíme být právě milovnicemi postávání v nákupních centrech, včetně nekončících front před kabinkami. Pokud do této skupiny patříte, pak zaměřte svůj pohled raději na Halens katalog a o dost příjemnější nákup po internetu. Srdce každé dámy prostě musí zaplesat nad širokou nabídkou, která se před ní otevírá. Osvěžte svoji sbírku svršků něčím, co má šmrnc a navíc se v tom budete cítit dobře. Co takhle nové tričko, v pase svázané decentním páskem, v kterém se díky širšímu výstřihu budete cítit volně a zdůrazníte, tak především svoje přednosti. Doplníte-li ho pak vkusnými bokovkami nebo sukní, nenecháte nikoho na pochybách, že Vy máte styl. Stejně tak dobře vyberete i na stránkách Tchibo.cz, protože značka Tchibo není pouze káva, ale i výběr z nepočtu hadříků přímo do vašeho šatníku. Volnější svetřík nebo sáčko jsou každopádně namístě, i když je venku musí stále zakrývat nějaká ta vkusná bundička, ale konečně už o něco tenčí.

    Ať už zajdete do kavárny, na párty nebo jenom ke známým na návštěvu, vždy máte možnost zaujmout novým topem, halenkou nebo košilí, kterou jste si pořídili. Moderní době dominují spíše méně výrazné barvy v tónech hnědé, šedé, bílé nebo černé, ale je jenom na vás, co si pro sebe vyberete a co se vám líbí. Nakupte si dopředu a osvěžte svůj vzhled posledními módními trendy. Myslete na to, že Vy za to přeci stojíte.

    Přečtěte si také: