Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Poznejte kouzlo nekonečně dlouhých vlasů!

    29.2.2012, Marika Postlerová

    Není tvora náročnějšího na vzhled, než je žena. Správný outfit, make-up, účes – řešíme to každý den. Co ale zabere nejvíce času? Dorůstání vlasů! Čekáme měsíce až roky na naši vysněnou délku, ale dlouhé a husté hřívy se nedočká každý. Některé z nás čekání nevydrží a raději své vlasy udržují ve střihu nenáročném na úpravu. Je tu však jednoduché řešení, které nám zkrátí čekání na pouhých několik minut!

    Clip in vlasy jsou speciální vlasové příčesky, které dodají vlasům tu správnou bohatost a délku. Jsou zakončeny pevnými sponami, které se v záplavě vlasů krásně ztratí. Toto řešení uvítá každá z nás, která nejen nechce na svůj vysněný účes čekat, ale také nechce utrácet velké sumy za prodlužování vlasů v salónech. Prodávají se většinou po sadách, ve kterých je několik různě dlouhých pásů. Jednotlivé pásy se pak připínají ke kořínkům vlasů pravých. Celá procedura zabere zhruba 5 minut.

    Přijde vám jako hloupost nosit příčesky? Ale kdepak! Popularitu sice prodlužování vlasů získalo až s příchodem nového tisíciletí, ale již obyvatelé starověkého Egypta si své vlasy takto zkrášlovali. V té době to bylo znakem přepychu, bohatství a moci!

    Největší výhoda clip in vlasů je v tom, že se dají kdykoli sundat. Můžeme tak střídat své oblíbené účesy a naše vlasy se tím neničí. Na výběr je navíc z velkého množství barev. Je jen na vás, zda vsadíte na přirozenost nebo extravaganci. Zvolit si dále můžete mezi vlasy syntetickými nebo lidskými. Pokud ale ani vy na sobě nerady šetříte, dopřejte si vlasy pravé. Odvděčí se vám vysokou kvalitou a delší životností. Mimo jiné je můžete upravovat téměř jako vlasy své. Je třeba se vyhnout pouze melíru. Žehlička, fén ani přeliv jim nevadí. Pokud teď přemýšlíte, jaké clip in z lidských vlasů jsou nejkvalitnější, odpověď je jasná. Asiaté mají jedny z nejzdravějších a nejpevnějších vlasů. Jednotlivé vlasy jsou ale také o dost tlustší, a tak, aby byly od evropského vlasu k nerozeznání, jsou tenčeny.

    Další specialitkou, která se začíná prudce rozmáhat až teď, jsou clip in ofiny. Nedávno přišla kamarádka s novým sestřihem vyšperkovaným ofinkou a já nemohla uvěřit, že je to clip in, dokud si ho přede mnou nesundala. To je důkaz, že se clip in vlasy stanou součástí vás samotné!

    Přečtěte si také: