Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Boty, které letos musíte mít

    19.1.2012, Lucie Kubátová

    Uvažujete o tom, že byste v tomto roce ráda obohatila svou sbírku bot o nové luxusní kousky? Poradíme vám, s kterými botkami uděláte terno, kterých se rychle zbavit a které by ve vašem botníku měly mít čestné místo.

    Táhlé zimní období je ideální pro selekci nejen vašeho šatníku, ale i vašeho botníku. Ještě než vypukne jaro a zcela si vás podmaní svou vesele snovou náladou, najděte si chvilku a pečlivě si projděte svou dosavadní sbírku bot. U šatů platí zlaté pravidlo: zbavte se všeho, co jste na sobě neměla déle než rok. Zní to nemilosrdně, ale je to tak. Existují samozřejmě výjimky, nicméně většinu z toho, co si stále škudlíte ve skříni a nevzala jste na sebe za posledních dvanáct měsíců ani jedinkrát už nejspíš nevyužijete.

    U bot můžete být shovívavější. Pošlete dál ty, které jste neobula za poslední dva roky ani jednou, nemá smysl skladovat je na horší časy. Když se pro ně nenašla příležitost doposud, nenajde se už nikdy. Jakmile překonáte bolestnou fázi třídění, dopřejte si radost v podobě nákupu nových stylových kousků.

    V panujícím období plesů jsou aktuální boty společenské. Klasiku představují ty páskové, vy ale buďte originální a prorazte s novým trendem. Ultra vysoké lodičky v lesklém i matném provedení jsou absolutním hitem, ať už se rozhodnete pro špičku zavřenou či volnou. Comeback slaví především odstíny lososové, champagne a nude. Jsou krásné, elegantní a ve vaší sbírce by se pro ně rozhodně mělo najít místo.

    Byť je na to ještě dost času, chybu neuděláte, když si pořídíte tradiční baleríny. Vynikají svou pohodlností a lehkostí a na jaro a léto jsou to ideální a stylové boty. Buďte kreativní a popusťte uzdu své fantazii. Vsaďte na aplikace všeho druhu: korálky, peříčka a robustní květy z vás udělají hvězdu.
    Upjatost se letos nenosí, nepřemýšlejte proto nad tím, co by ostatní řekli tomu, kdybyste si konečně pořídila barevné holínky, a kupte si je. Jednak potěšíte sama sebe, a jednak je oceníte především v blátivém počasí, které je pro tuto sezónu tak charakteristické.

    Zapomenout byste neměla ani na klasické kecky. Boty jsou to dokonalé, skombinovat je můžete prakticky s čímkoliv. Místo plátěných si pro změnu vyberte kožené či koženkové. Na noze vypadají vkusně a půvabně.

    Přečtěte si také: