Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Potřebujete kvalitní kadeřnické potřeby?

    13.12.2011, Komerční sdělení

    Naprostou nezbytností pro všechny kadeřníky jsou kvalitní a profesionální kadeřnické potřeby a pomůcky, vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, které usnadňují a zpříjemňují práci, eliminují případná rizika poranění a zajišťují nejen pohodlné používání, ale rovněž jejich dlouhou životnost. Mezi základní kadeřnické potřeby, sloužící k úpravě vlasů, patří nůžky, hřebeny, žehličky na vlasy, fény, kulmy, ale i břitvy a seřezávače nebo stříhací strojky.

    Žehličky na vlasy
    Bez žehličky na vlasy pro vytvoření dokonale hladkého a luxusního účesu či jemných kudrlin se dnes žádný kadeřník neobejde. Vybírejte pouze profesionální žehličky na vlasy osvědčených značek, žehličky s keramickým, turmalínovým nebo teflonovým povrchem, které jsou k vlasům šetrné a nepřepálí je, rychle se nahřívají a mají nastavitelnou teplotu podle kvality vlasů. Pro vlasy hladké, hebké, s vysokým leskem jsou určeny žehličky na vlasy s technologií Iontec, která vlasy ochrání a zajistí potřebnou vlhkost.

    Břitvy a seřezávače
    Břitvy a seřezávače jsou důležitým pomocníkem každého kadeřníka při úpravě pánských i dámských sestřihů. Pro skutečně profesionální péči je nutné používat pouze kvalitní nástroje, aby byla zaručena maximální bezpečnost při jejich používání. U kvalitní břitvy či seřezávače máte navíc zaručenou dlouhodobou ostrost nástrojů, aby nedocházelo k ničení vlasů při sestřihávání nebo zbytečnému a nežádoucímu podráždění pokožky při holení. Opodstatněný je rovněž ergonomický tvar u břitvy a seřezávače, aby vám nástroje skvěle padly do ruky, aby se vám s nimi dobře, snadno a bezpečně pracovalo.

    Stříhací strojky
    Samozřejmostí v každém kadeřnictví jsou rovněž stříhací strojky pro snadné a pohodlné vytvoření krátkého účesu či pro konečnou úpravu účesu.

    Vsaďte na kvalitu – vyvarujete se nepříjemnostem a nežádoucím efektům při stříhání či holení. Dopřejte vašim zákazníkům skutečně profesionální péči s kadeřnickými nástroji a pomůckami renomovaných firem.

    Přečtěte si také: